http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

macam mana nak hilangkan BAD REQUEST ERROR 400 ?

By 11:30:00 PM , ,

macam mana nak hilangkan BAD REQUEST ERROR 400 ?


cara hilangkan BAD REQUEST Error 400


Pernah tak siapa siapa mengalami masalah BAD REQUEST Error 400 seperti di atas? BAD REQUEST Error 400 tu terjadi semasa kita nak upload gambar. Bila tekan choose file je, keluar BAD REQUEST Error 400 tu. 

Kalau ada mengalami BAD REQUEST Error 400 ni, senang je cara nak baikkan dia. Caranya ialah restart browser (contoh browser : google chrome, mozilla firefox, etc ). Keluar daripada browser dan masuk balik. InshaaAllah keadaan akan jadi baik sedia kala.

Tak tahu lah sebab apa masalah kat atas tu terjadi. Cara penyelesaian ni pun blogger YB Shehan yang bagitahu. Sebab mengadu kat group EFG. Hehehe terima kasih YB Shehan ! :D

Sekian sahaja, wassalam :)


You Might Also Like

6 comments

  1. sy bukan sbb nk uplod gmbr tp nak buka nuff xboleh.dia akan keluar mcm tu..kat opis je..klo kat umh ok plak

    ReplyDelete
  2. Ooooo..baru AM faham..selama nie kalau dapat error nie memang panic la...Last2 restat komputer terus..Hahahaha...
    Jom baca tips kesihatan AM kongsikan di blog baru AM www.alongmisuari.com

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.