http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

ExchangeFeedGroup~EFGiers TERKINI!

By 11:34:00 PM , ,

ExchangeFeedGroup~EFGiers TERKINI!


ExchangeFeedGroup~EFGiers TERKINI!





EFGiers terkini!


Tiada penambahan ahli setakat ini. EFG-exchange feed group kini AUTO scheduled feed.


EFGiers yang disayangi lagi dihormati (saranghaeeyoo~!) :




Irra29


Anis23

Nani24 

Bonde37

Pcl42

Lya35

Ewan30 

Lela21

Dayah22

Kc22

Sha27

Aina18

CN29

Aami29

Mimin23

Syira19

Eny32

Ain33

FR28

Khaty32

Azi43

CikT35

KG33

Efa35

Mia28 

Angah20

Nizam31

Rara28

Sue37

Mas29

PapaG27

Acik25

Along21

Mai25

Yanie29

SA37

Amy23

Reena29

Ummul31 

Yoorin29

Lynda32

Zarin25

Mieza20

Zatie24

Yaya25

Shehan31 

Lisa26




Notalengan : Yang nombor kat hujung nama tu ialah umur masing-masing hehe. Ohhh saya yang Kc22 tu. KC tu sebenarnya stands for Kak Cik. Tapi nak tulis kakcik macam panjang sangat so tulis je KC. Nama kakcik tu memang nama panggilan saya dalam keluarga. Sepupu semua panggil saya dengan nama tu. Tapi ada jugak yang panggil keci, budak kecik, kak kecik, tecik, cik. Haa banyak nau nama panggilan den kan hahaha. Sayidah Napisah nama sebenar :) Maksud Sayidah Napisah : wanita/ketua perempuan yang berani. Muehehehe berani sangat kann~

Okayy membebel pula dok cerita nama sendiri pula kan hahhaa. Ohhh apa yang istimewanya EFG dan apa itu EFG sebenarnya, boleh pergi ke entri-entri berikut untuk mengetahui EFG dengan lebih lanjut :)


Tapi untuk makluman ye, EFG setakat ini tidak mengambil penambahan ahli lagi. :D


You Might Also Like

5 comments

  1. masih xde ahli baru ye...tahniah dah jadi 1001 follower tu
    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    Dan Entri terbaru di Cantiknya Mereka Menutup Aurat

    ReplyDelete
  2. Owh umur..hehe..in sya Allah nanti akak boleh ziarah ni..

    ReplyDelete
  3. Hi Ramai nya Join Kelab ..Kalau begitu Ucing Nak Tambah Ahli di
    Blogger ku
    Community

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.