http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

tak tahu nak tulis entri apa

By 11:54:00 PM

tak tahu nak tulis entri apa


tak tahu nak tulis entri apa
credit to : onlinedesignteacher.blogspot.com


tak tahu nak tulis entri apa
credit to : littlelovealways.blogspot.com



Okay tu tajuk entri pada kali ini. 

The end.

Hahaha.

Pernah tak rasa kita dah fikir macam-macam bahan atau isi untuk ditulis entri tapi tiba-tiba bila mengadap laptop, blank. Blur.

Blank sebab banyak sangat benda nak tulis. Pastu hasilnya termenung je kat depan laptop tu.

Lepas termenung, pergi la buka blog orang lain sebab nak cari ilham kononnya lah.

Lepas dah pergi baca dan komen, akhirnya hadap balik entri kita nak buat. 

Penat pula rasa lepas blogwalking. Buntu pula otak idea tak berkembang.

Tutup laptop lah hahaa.

Hmmm macam-macam nak tulis sebenarnya ni. Macam-macam rasa dekat hati ni. Macam-macam hal nak diuruskan ni. Macam-macam kerja nak buat ni. Macam-macam perkara nak dirisaukan. Bla bla blaaa~

So conclusionnya sekarang entri ni terpaksa diakhirkan sampai di sini sahaja. Kerana assignment menanti kat sebelah ni. Dia duk perati je dari tadi hahaha.

Okay doakan saya dan kawan-kawan ye. Ada test Abstract Algebra dan Topology minggu depan :D

Daa~wassalam! 


You Might Also Like

14 comments

  1. Newjersey Law Journal and New Jersey Lawyer. 

    Here is my site ... traffic ticket miami pay online

    ReplyDelete
  2. akhirnya tutup blog tutup laptop dan tido

    ReplyDelete
  3. hahahah pena gak rase mcm ni..hahaha

    ReplyDelete
  4. Semoga sis berjaya dalam ujian belajar...praktis btul2...

    ReplyDelete
  5. selalu sangat macam tu time lappy tak dop depan mata, macam air jep idea , bila depan mata ntoh ler,
    moga Allah permudahkan test awok tu

    ReplyDelete
  6. Kehkehkeh....walau begitu...tetap ada entry... thumb up
    sesekali begitu bagi kamu....akak slalu mcm tu...tapi x ada pun entry langsung...
    lagi parah ;)
    hihihihi
    OK bye!hihihihi

    ReplyDelete
  7. Goodluck kc in everything you do ;) chaiyokkk

    ReplyDelete
  8. hahahaha..betul..kadang rasa sedihnya...macam tiada langsung idea..hehe..istighfar banyak banyak..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.