http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Homemade Chocolate Chip Rangup!

By 10:30:00 PM , ,

Homemade Chocolate Chip Rangup!


Homemade Chocolate Chip Rangup!

Homemade Chocolate Chip Rangup dan Sedap


Homemade Chocolate Chip Rangup!



Homemade Chocolate Chip Rangup!


Homemade Chocolate Chip Rangup!

Haritu saya cuba lah homemade chocolate chip ni. Ya Allah sedap bangattt! Tak sampai beberapa minit dah habis! Hahahaha. Nasib baik dah offer kat roomate mula-mula dan dia pun dah ambil satu, kalau tak semua saya makan. Rangup. Crunchy. Rasa sedap yang sangat addicted! Rasa satu, nak rasa lagi dan lagi dan lagiii! 

Puas hati pun puas hati sebab RM3 untuk 12 keping chocolate chip ni. Berbaloi memang berbaloi.

Homemade Chocolate Chip Rangup!
Nyummy nyummy!

Homemade Chocolate Chip Rangup!


Homemade Chocolate Chip Rangup!
Nasib baik sempat ambil gambar chocolate chip sebelum saya ngap haha


Homemade Chocolate Chip Rangup!


Lapar? Terliur setelah tengok homemade chocolate chip rangup di atas? Perlukan sesuatu yang manis dan sedap untuk penyedap tekak? Nak tempah homemade chocolate chip untuk Raya atau untuk kudapan?

Jom cuba homemade biskut chocolate chip rangup ini! Belum cuba belum jatuh cinta dah cuba pasti nak lagi.



Satu bekas RM 3.00 sahaja (12 keping). 



Available di sekitar UPM.

Untuk pertanyaan & tempahan boleh hubungi :0173625462 Zira (whatsapp/call/message) atau personal message(PM) di facebook Hazirah Isa (klik SINI)






You Might Also Like

4 comments

  1. erm dap dap , rasa macam nak pi dapur buat terus ! hahaha

    ReplyDelete
  2. comelnyaaaa cip ^_^
    EHEM ! SYIRA DAH KELUARKAN BUKU TAUU...HEE..JOM SUPPORT !
    ^_^ BUKU SERENITY BY SYIRA LOKMAN ! FREE POSTAGE DAN HADIAH MISTERI (TERHAD).
    Guna #serenitysyiralokman di fb, twitter dan ig untuk tengok teaser :D

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.