JAWATAN KOSONG HOME TUTOR - sayidahnapisahdotcom

Breaking

Thursday, November 19, 2015

JAWATAN KOSONG HOME TUTOR

JAWATAN KOSONG HOME TUTOR


JAWATAN KOSONG HOME TUTOR


Al-kisah nya, semalam kawan tanya "eh kakcik ni ada jawatan kosong home tutor ni. Kau taknak ke?". Saya memang teringin nak mengajar orang ni tapi masa cuti sem 3 bulan nanti inshaaAllah. Saya balas kat kawan saya tu "nanti kau screenshot la no telefon dia".

Kemudian kawan saya tu tag saya dekat iklan jawatan kosong home tutor ni. Home tutor ni under Syarikat Qalam Imtiaz.

Jika nak info lanjut boleh klik SINI.

Dari Facebook Qalam Imtiaz Quranic Home Tuition:

PELUANG MENJANA INCOME 4 ANGKA SEBULAN 


Anda Sedang Mencari Kerja Part Time ? Kerja Full Time ? Ingin Menjana Side Income ? Ingin Bekerja mengikut Masa anda ? Tidak Mahu Terikat dengan waktu Office Hour?

Berita Baik!Syarikat kami Qalam Imtiaz, membuka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk bekerja sebagai Home Tutor dibawah kelolaan Syarikat kami..

✔HOME TUTOR,BUKAN SEKADAR KERJA,TAPI KERJAYA.

Kriteria yang diperlukan :

đź“ŚLepasan diploma atau ijazah
đź“ŚLepasan aliran agama / aliran sains
đź“ŚMahasiswa yang berkelayakkan
đź“ŚWarga negara Malaysia.
đź“ŚBersedia menjadi " Duta Qalam Imtiaz " dan bersedia untuk pergi jauh dalam 
bidang ini.
đź“ŚYakin dalam berkomunikasi bersama klien atau sesiapa sahaja.
đź“ŚBoleh Mengajar Al-Quran,atau Subjek Akademik atau kedua-duanya.
đź“ŚSentiasa bersedia membantu dan menambah nilai dalam kehidupan diri 
sendiri dan orang lain.
đź“ŚSentiasa bersemangat mempelajari perkara baru untuk meningkatkan diri 
dan kerjaya.

✔Jika anda berminat,boleh hantarkan resume ke email syarikat kami :

qalamimtiaz@gmail.com

atau boleh whatsapp Ustaz Amin di talian 0132577818

P/s : Sebarkan berita baik ini kepada kenalan dan saudara mara anda.



Jom sebarkan pada yang lain agar mana yang tiada kerja atau nak dapat duit lebih boleh memohon jawatan kosong home tutor ni.

Bila kita tolong orang lain, inshaaAllah Allah tolong kita. Bila kita mudahkan urusan orang lain, inshaaAllah Allah mudahkan urusan kita. Amin :)

Daaa~wassalam.


5 comments:

  1. menarik jugak jawatan ni. tp macam xberkelayakan. huhu

    ReplyDelete
  2. Cukup menarik sekali sangat sesuai untuk mereka yang bergelar surirumah. Ini peluang terbaik untuk jana duit di rumah.

    ReplyDelete
  3. Sangat menarik sekali. Inilah peluang untuk jana duit sampingan di rumah terutama suri rumah.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p