http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Semak Online Keputusan PT3 2015 di SAPS

By 8:00:00 AM ,

Semak Online Keputusan PT3 2015 di SAPS


Semak Online Keputusan PT3 2015 di SAPS
KLIK GAMBAR UNTUK SEMAK ONLINE KEPUTUSAN PT3 2015

Whoaaa 14 Disember 2015 ialah tarikh yang dinanti-natikan oleh calon PT3 (Peperiksaan Tingkatan 3) 2015! Mana tak nya, 14 Dis 2015 ialah tarikh di mana mereka mendapat tahu keputusan PT3 masing-masing! Haaa~ Cuak tak cuak tak? Ketaq tak ketaq lutut? Perghh nervouss weh nak check result!

Sekarang ni, semua benda nak cepat dan mudah kan. Check result peperiksaan pun di hujung jari je. Boleh check online je. Pantas dan tuntas gituuu.

SAPS -Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah ialah sistem di mana pelajar/ibubapa boleh semak slip peperiksaan pelajar Sekolah Rendah mahupun Sekolah Menengah. Hanya perlu memasukkan No.KP atau Sijil Lahir di ruangan kosong, klik Sekolah Rendah atau Sekolah Menengah dan memilih Tahun apa, laporan keputusan peperiksaan boleh disemak waktu itu juga.

14 Disember 2015 - tarikh keputusan PT3 2015 keluar di SAPS

22 Disember 2015 - tarikh ambil sijil result PT3 2015

Klik SINI untuk semak keputusan PT3 2015 secara Online.

Saya dapat tahu info tentang SAPS ni pun daripada blog beritasemasa.com.my. Dan di bawah ini ialah contoh result PT3 :

contoh result pt3
CONTOH RESULT PT3


Semoga entri ini bermanfaat kepada orang ramai! Untuk pelajar yang dah ambil PT3 tu, selamat menge-check result PT3 la ye! Sebelum check tu, jangan lupa baca bismillah ye hehehe.




You Might Also Like

0 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.