http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

tak jawab lagi 10 soalan tag dari 3 rakan blogger

By 10:28:00 PM ,

tak jawab lagi 10 soalan tag dari 3 rakan blogger

Tak sangka ada tiga ahkak blogger yang gojes kerana sudi menge-tag saya insan yang kerdil dalam dunia blogging ni untuk menjawab 10 soalan yang diutarakan oleh akak sendiri.

Jom ushar sikit 10 soalan yang mereka tanya ni. Klik di gambar.


1. Riana Little Cuties


2. Ucing Kadayan


3. Cik Pinky



Haaa akak akak yang cantik ni erm maaf sangat sebab lambat jawab dan tak jawab pun lagi sebenarnya haha. Bukan apa, saya nak final exam ni. Habis final nanti awal bulan 1, lepas habis je inshaaAllah saya akan jawab! Saya bukan apa. Saya nak appreciate la akak tag saya dengan jawab soalan-soalan akak dengan ikhlasnya dan panjang lebarnya sampai akak termuntah hijau baca hehhee. Tak main la jawab pendek-pendek. Hehe.

Maaf ye. Saya akan jawab selepas final exam ye akak cantekk :)



You Might Also Like

8 comments

  1. lame tak main tag2 tnya soalan ni. seronok jugak. tapi pening nak pikir soalan

    ReplyDelete
  2. Way bestnya.. hihii. Cepat2 jwb tu nnty

    ReplyDelete
  3. Hahaha . Comel je dia nie . No problem la lil sis . Take ur time . Btw , all the best for your final exam . Ermm , kak lyana pon kerdil lagi dlm dnia blog nie . =)

    ReplyDelete
  4. fight for ur best for the final k?

    ReplyDelete
  5. asalam terbaik..blog ini..salam ukuhuwa

    ReplyDelete
  6. Alolololo, sweet nye.....x pe Sayidah...akak memahamimuuuu... awk baca post akak tag nama awk tu pun dah syukur nikmat.... ;-)

    Ni awk siap respon dlm entry...lagi bersyukur... hihihihi

    Good luck for ur exam ok... ;-)

    Semoga Allah bantu Sayidah dlm exam nanti k...

    ReplyDelete
  7. Salam Bahagia.Hi terpulang lah menjawabnya yang penting Exam tu.Terima kasih Blog ucing pun jadi entri post kat sini juga.Good luck and Sukses dlm Exam nanti ..;)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.