http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

wordless wednesday : kolej serumpun di UPM disembur asap (fogging)

By 7:50:00 PM , ,

wordless wednesday : kolej serumpun di UPM disembur asap (fogging)

Kejadian sembur menyembur ni bukan lah semalam atau kelmarin, tapi beberapa minggu yang lepas.

kolej serumpun di UPM disembur asap denggi

kolej serumpun di UPM disembur asap denggi

kolej serumpun di UPM disembur asap denggi

kolej serumpun di UPM disembur asap denggi

kolej serumpun di UPM disembur asap denggi

kolej serumpun di UPM disembur asap denggi

Dah rasa macam stalker ambil gambar sembunyi-sembunyi hahaha

You Might Also Like

3 comments

  1. Kat Uni ena sebulan sekali dia akan buat... Masa fogging memang habis bertempiaran kutip baju kat ampaian, takut berbau.. hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha.. kalau diorang ternampak memang ingat awak stalker kot.. hihihi.. teman tak suka bau asap fogging ni.. menyesakkan.. huhu

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.