cuti midsem tinggal empat hari je lagiiii?! - sayidahnapisahdotcom

Breaking

Wednesday, April 13, 2016

cuti midsem tinggal empat hari je lagiiii?!

cuti midsem tinggal empat hari je lagiiii?!


Midsem break ada seminggu. Bila dicampur hari sabtu ahad lepas jadi 9 hari. Tapi sekaranggg... dah tinggal empat hari je.

Esok..Khamis
Jumaat
Sabtu
Ahad.....

Andwaeee~!! Kejapnya masa berlalu. Ermmm. 

Bagi yang senasib dengan saya ni, yang tengah cuti midsem ni jugak.. uollss buat apa? 
Iollsss ... dah semangat dah bawak bahan-bahan FYP(final year projek) ke rumah ni. Tapii. ehemm, tak bawak keluar dari beg lagi sejak sampai rumah hahahah. Terukk betuii.

cuti midsem tinggal empat hari je lagiiii?!
credit foto : www.universityexpress.co.in

Macam biasa lah rutin di rumah time time cuti nii. Tolong umi apa yang patut-sapu sampah, bilas kain, basuh pinggan, potong bahan-bahan masakan, potong sayur. Petang senam. Malam urut umi abi. Tengok movie/drama. Baca novel/buku. Main game-candy crush, subway surf. Taip entri kat blog. Ping entri kat fb/g+. Solat. Baca Quran. Tidur.

Okayy tu jelah rutin harian. Kalau saya rajin, aktiviti 'buat homework' akan saya selitkan di dalam list-list di atas hehhe.

Sekejap je masa berlalu....


So, tinggal empat hari je ni....So....
Sayidah Napisah, pleaseee do your FYP!

Gulp

2 comments:

  1. best lah balik.. sya x dpt balik sbb kena siapkan lab. kalau x siap lab, FYP/tesis pon x siap..huwaa

    ReplyDelete
  2. Cuti sem saya berbaki 7 hari huaa tak ready lagi huhuhu

    http://hanismasturina.blogspot.my/

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p