http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

cuti midsem tinggal empat hari je lagiiii?!

By 7:30:00 PM

cuti midsem tinggal empat hari je lagiiii?!


Midsem break ada seminggu. Bila dicampur hari sabtu ahad lepas jadi 9 hari. Tapi sekaranggg... dah tinggal empat hari je.

Esok..Khamis
Jumaat
Sabtu
Ahad.....

Andwaeee~!! Kejapnya masa berlalu. Ermmm. 

Bagi yang senasib dengan saya ni, yang tengah cuti midsem ni jugak.. uollss buat apa? 
Iollsss ... dah semangat dah bawak bahan-bahan FYP(final year projek) ke rumah ni. Tapii. ehemm, tak bawak keluar dari beg lagi sejak sampai rumah hahahah. Terukk betuii.

cuti midsem tinggal empat hari je lagiiii?!
credit foto : www.universityexpress.co.in

Macam biasa lah rutin di rumah time time cuti nii. Tolong umi apa yang patut-sapu sampah, bilas kain, basuh pinggan, potong bahan-bahan masakan, potong sayur. Petang senam. Malam urut umi abi. Tengok movie/drama. Baca novel/buku. Main game-candy crush, subway surf. Taip entri kat blog. Ping entri kat fb/g+. Solat. Baca Quran. Tidur.

Okayy tu jelah rutin harian. Kalau saya rajin, aktiviti 'buat homework' akan saya selitkan di dalam list-list di atas hehhe.

Sekejap je masa berlalu....


So, tinggal empat hari je ni....So....
Sayidah Napisah, pleaseee do your FYP!

Gulp

You Might Also Like

2 comments

  1. best lah balik.. sya x dpt balik sbb kena siapkan lab. kalau x siap lab, FYP/tesis pon x siap..huwaa

    ReplyDelete
  2. Cuti sem saya berbaki 7 hari huaa tak ready lagi huhuhu

    http://hanismasturina.blogspot.my/

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.