cuti midsem tinggal empat hari je lagiiii?!

by - April 13, 2016

cuti midsem tinggal empat hari je lagiiii?!


Midsem break ada seminggu. Bila dicampur hari sabtu ahad lepas jadi 9 hari. Tapi sekaranggg... dah tinggal empat hari je.

Esok..Khamis
Jumaat
Sabtu
Ahad.....

Andwaeee~!! Kejapnya masa berlalu. Ermmm. 

Bagi yang senasib dengan saya ni, yang tengah cuti midsem ni jugak.. uollss buat apa? 
Iollsss ... dah semangat dah bawak bahan-bahan FYP(final year projek) ke rumah ni. Tapii. ehemm, tak bawak keluar dari beg lagi sejak sampai rumah hahahah. Terukk betuii.

cuti midsem tinggal empat hari je lagiiii?!
credit foto : www.universityexpress.co.in

Macam biasa lah rutin di rumah time time cuti nii. Tolong umi apa yang patut-sapu sampah, bilas kain, basuh pinggan, potong bahan-bahan masakan, potong sayur. Petang senam. Malam urut umi abi. Tengok movie/drama. Baca novel/buku. Main game-candy crush, subway surf. Taip entri kat blog. Ping entri kat fb/g+. Solat. Baca Quran. Tidur.

Okayy tu jelah rutin harian. Kalau saya rajin, aktiviti 'buat homework' akan saya selitkan di dalam list-list di atas hehhe.

Sekejap je masa berlalu....


So, tinggal empat hari je ni....So....
Sayidah Napisah, pleaseee do your FYP!

Gulp

You May Also Like

2 comments

  1. best lah balik.. sya x dpt balik sbb kena siapkan lab. kalau x siap lab, FYP/tesis pon x siap..huwaa

    ReplyDelete
  2. Cuti sem saya berbaki 7 hari huaa tak ready lagi huhuhu

    http://hanismasturina.blogspot.my/

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p