http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

8 MEI 2016, SELAMAT HARI IBU :)

By 11:43:00 AM

8 Mei 2016. Sambutan hari ibu di seluruh dunia disambut pada tarikh tersebut. Selamat hari ibu umiku sayang. Selamat hari ibu juga kepada ibu-ibu mak-mak mama-mama semua kat luar sana :D korang dah wish kat ibu ibu korang? Saya dah wish malam semalam in advance dan bagi gambar-gambar saya dan umi banyak-banyak tapi umi reply pagi tadi. Tapi sedih umi reply :(

Selamat Hari Ibu, Umi

8 MEI 2016, SELAMAT HARI IBU
Selamat hari ibu umi ku sayang

Umi reply

"Wahh banyaknya koleksi. Boleh la tengok masa umi takde nanti dah."

Huwaaaaaaaaaaaaaa!! Saya terus nangis lepas baca statement umi tu.

Sampai hati umi :(

Tak sangka umi boleh balas macam tu. Erm sedih la umi cakap macam tu walaupun setiap manusia mesti merasai mati kan. Tapi still, bila mak sendiri cakap macam tu kat kita, memang pedih la.

ucapan selamat hari ibu 


Umi..
kakcik sayang umi
sentiasa rindu umi
terima kasih melahirkan kakcik
terima kasih mendidik kakcik dari kecil hingga ke besar ni
Sanggup tahan karenah kakcik semua
sentiasa sayang kakcik walau ada buat umi marah
love you umi :')

Okay daa. Nak sambung kursus kahwin ni :P
Selamat menyambut hari ibu semuaaaa love uolsss para ibu di luar sana muah! ^-^

Baca juga entri : Hukum Menyambut Hari Ibu Mengikut Fatwa Malaysia

You Might Also Like

1 comments

  1. alahai sweet nyerrr...
    sporting ummi ye :)
    moga ummi sayidah & semua ibu emak di dunia ni panjang umur.
    dilimpahi segala jenis keberkatan dan kegembiraan oleh Allah :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.