http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

anak buah nak sama tinggi dah dengan den

By 10:12:00 PM

Malam semalam kakyong dan family ada balik rumah Seremban. Anak sulung kakyong adalah anak buah saya yang sulung berumur 6 tahun, Iman Hazim. Seorang yang sangat aktif, bercita-cita nak jadi askar (ikut jejak Pak Lang dan Pak Su nya), boleh dikategorikan dalam budak yang handsome, suka buli adik dia (the power of being a brother to two younger sister), kadang-kadang menyakitkan hati dengan sikap dia, dan takut lipas (tapi tak mengaku takut lipas =.= ). Si Iman ni mungkin mengikut genetik ayahnya yang tinggi kurus, so sekarang ni walaupun baru umur 6 tahun dah nak sama tinggi dah dengan saya =.= Persoalannya sekarang, saya yang rendah atau dia yang tinggi? Hahaha.


anak buah nak sama tinggi dah dengan den

anak buah nak sama tinggi dah dengan den

anak buah nak sama tinggi dah dengan den

credit foto: pikarar.tumblr.com

Serius, semalam terkejut dia yang makin tinggi. Rasanya tak lama lagi nanti mesti dah sama level tinggi dengan saya ohmaii. Sabau jelaa hahaha. Tu pun tak jejak lagi sekolah rendah dah tinggi. Nanti kalau dia dah sekolah menengah, confirm tinggi panjang galah haha. Confirm saya kalau bercakap dengan dia kena dongak =.=

Takpelah Iman Hazim. Membesarlah dengan sihat, cerdik dan cerdas. Yang penting besar nanti jadi orang yang berguna dan berbakti pada ibubapa, keluarga, agama dan Negara ye sayang. Amin.

anak buah nak sama tinggi dah dengan den
ni lah anak buah den, Iman Hazim yang baju warna biru tu :D
tapi gambar ni diambil pada beberapa minggu yang lepas.

You Might Also Like

2 comments

  1. haahaha... takpelah pakai kasut tumit tinggi. sama level !

    ReplyDelete
  2. lelaki biasanya memang tinggi dari perempuan hi3

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.