http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

macam mana nak tahu online shopping ada diskaun atau tawaran kupon terkini?

By 8:00:00 AM ,

Siapa kat sini suka online shopping? Angkat jari telunjuk. Haha. Saya kadang-kadang je online shopping ni. Jika ada keperluan dan kehendak, haa baru la khusyuk cari website atau ig atau facebook page mana yang menawarkan barang-barang yang murah dan berkualiti. Yeap MURAH. Lagi murah, lagi menarik perhatian sebenarnya kan? Tapi tak semestinya murah itu tandanya tidak berkualiti. Boleh jadi sesuatu barangan tu menjadi murah dengan adanya diskaun atau tawaran menarik! Jadi, persoalannya "macam mana nak tahu online shopping ada diskaun atau tawaran kupon terkini?" dan "bagaimanakah cara untuk mendapatkannya?"

Macam Mana Nak Tahu Online Shopping Ada Diskaun Atau Tawaran Kupon Terkini?

macam mana nak tahu online shopping ada diskaun atau tawaran kupon terkini?
macam mana nak tahu online shopping ada diskaun atau tawaran kupon terkini?
okay untuk persoalan pertama ni kan. Korang pernah jumpa tak satu website yang menyediakan update dan info berkaitan dengan diskaun hebat dan tawaran kupon yang menarik? Saya ada jumpa satu baru-baru ni tau, namanya laman web Paylesser. Serius best sebab kita boleh grab diskaun on online shopping atau booking hanya dengan melayari website. Ya Allah tak percaya? Pergilah tengok sendiri. Pergilah check it out sendiri. Jangan nanti rambang mata sudah haha. Sebab dia banyak kategori tau. Kita boleh pilih nak yang mana. 

macam mana nak tahu online shopping ada diskaun atau tawaran kupon terkini?
paylesser
Contoh lahh, kita ni jenis yang suka online shopping produk kecantikan/kesihatan. Kita boleh klik kategori health&beauty atau sports&fitness. Dan keluarlah semua diskaun-diskaun dan tawaran kupon yang menarik yang paling terkini.

Oh okay, tak berapa nak suka la online shopping pasal beauty beauty atau health health ni. Iollss kan perempuan. So, iolss suka la nak tengok barangan-barangan yang sesuai dengan iollss. Okayy no problemo! Klik je kategori "woman". Yezzah semuaa tawaran diskaun yang berkaitan dengan woman keluar.

Okay okay okay, tak suka beauty. Tak berapa gemar kategori woman, sebab banyak sangat pilihan kononnya. So, you suka apa? Ohh suka melancong? Suka jalan-jalan around the world? Jangan risau lahh, banyak kategori di paylesser untuk travelers di luar sana.

Thats why saya kata jangan rambang mata sudah lah anda nanti bila masuk my.paylesser.com ni hahaaha.

Okay salah satu store yang popular di Paylesser ini adalah Groupon. Banyak diskaun dan kupon yang ditawarkan oleh Groupon.

Bagaimanakah cara untuk mendapatkan tawaran menarik Groupon?

macam mana nak tahu online shopping ada diskaun atau tawaran kupon terkini?
GROUPON

Yess, persoalan kedua ni mesti ramai nak tahu kan. Okay andai kata anda berminat dengan sesuatu tawaran kupon atau diskaun tersebut, senang je cara dia. Dapatkan Groupon Malaysia promo code.

1. Klik 'get coupon' / 'get offer'.

macam mana nak tahu online shopping ada diskaun atau tawaran kupon terkini?
Get offer / get coupon
2. Copy code yang dipaparkan (klik Ctrl+C)
3. Masuk ke website yang menawarkan tawaran tersebut (open Groupon website).

macam mana nak tahu online shopping ada diskaun atau tawaran kupon terkini?
Ctrl+C to copy. then, open groupon website
4. Bila nak booking / online shopping di Groupon.. masukkan sahaja kod promo tersebut untuk mendapatkan diskaun.


Haaa.. Mudah je kan kan kann?

Nak pilih tu lah yang lama sebenarnya sebab mesti banyak yang memikat hati hehe. Oleh itu, semoga berjaya kaki online shopping atau kaki booking sekalian! 
Ehe. Adios!

You Might Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.