http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

pengakuan berani dari pengguna Biobax Cool Theraphy!

By 8:11:00 PM , ,

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua! Haaa ni saya nak beritahu tentang pengakuan berani, jujur, telus dan ikhlas dari pengguna-penguna produk yang diperbuat daripada 100% bahan organik, iaitu Biobax Cool Theraphy. Jangan terkejut tau!

pengakuan berani dari pengguna Biobax Cool Theraphy!

pengakuan berani dari pengguna Biobax Cool Theraphy!
pengakuan berani dari pengguna Biobax Cool Theraphy!
"Akak recommend ubat ni pada mak sebab dia selalu sakit tapak kaki..kerja berdiri kat kilang. Kawan-kawan dia pun selalu sakit tapak kaki tapi tak pernah jumpa ubat yang sesuai, pergi urut pun tak baik-baik...

Tapi biobax ni mujarab sungguh! Spray 2 kali je terus hilang sakit tapak kaki tu.. ni order untuk kawan-kawan dia pula. Saja nak bagi test sikit." -Noor

pengakuan berani dari pengguna Biobax Cool Theraphy! (testimoni 1)
Wahhh jumpa orang urut pun tak baik-baik, tapi bila guna Biobax boleh legakan sakit. Alhamdulillah!

Bukan setakat sakit tapak kaki boleh hilang, kaki kejang pun boleh okay guna Biobax ni!

"Syukur alhamdulillah dapat tidur malam dah. Tak sakit-sakit pinggang dan belakang. Saya spray kat kaki selalu kejang...sekarang okay dah.

Ada pakai (biobax) di pergelangan tangan, sakit, susah nak gerak. Hari pertama sampai biobax terus saya spray di pergelangan tangan. Tak sampai setengah jam dah boleh gerak"-Maria

pengakuan berani dari pengguna Biobax Cool Theraphy!
pengakuan berani dari pengguna Biobax Cool Theraphy! (testimoni 2)
Selain tu, kalau tiba-tiba terpeleot shiunggg..atau terjatuh sehingga kaki terseliuh ke..jangan risau! Spray dan sapu je biobax ni!

"Saya ada guna..kaki terseliuh. Cepat juga kesan. Dua kali spray okay dah.

Jari kaki terseliuh. 2 kali spray dah boleh bergerak kan macam biasa masa solat"-Siti

pengakuan berani dari pengguna Biobax Cool Theraphy!
pengakuan berani dari pengguna Biobax Cool Theraphy! (testimoni 3)
Alhamdulillah! Feedback yang sangat positif dan memberasangkan dari pelanggan Biobax Cool Theraphy ni. Produk ni dah masuk TV Al-Hijrah & akhbar tau!

pengakuan berani dari pengguna Biobax Cool Theraphy!
Biobax Cool Theraphy masuk surat khabar!
Bukan setakat dapat melegakan dan menyembuhkan sakit yang berkaitan dengan kaki, tapi juga sakit pinggang, sakit belakang, sakit lutut, resdung, sakit segugut, sakit semasa contraction (bersalin) dan macam-macam lagi!

Mari lah cuba. beli untuk mak yang selalu kebas kaki ke, kakak yang sedang mengandung sakit-sakit pinggang tu ke, adik yang selalu sakit segugut ketika datang haid ke, nenek atau opah yang sakit-sakit belakang ke, ayah yang selalu sakit tangan ketika penat bekerja ke.. Haaa meh order Biobax kat saya untuk melegakan dan menyembuhkan sakit-sakit tersebut.

pengakuan berani dari pengguna Biobax Cool Theraphy!
Biobax Cool Theraphy!
Hanya RM80 sahaja (Semenanjung) untuk 1 botol Biobax termasuk harga postage. Beli dua hanya RM140. Penggunaan biobax ni tahan selama 3-4 bulan sebanyak 500 kali semburan. Lagi satu, ianya diperbuat daripada seratus peratus bahan organik tau. No bahan kimia berbahaya.

Sesiapa nak order atau menjadi dropship, agent atau mini stokis Biobax boleh hubungi saya di 0172008642 (Sayidah) atau email di sayidahnapisah65@gmail.com. Tawaran dibuka!

Okay untuk pengakhiran, saya bagi bonus lagi satu testimoni berkesan dari salah seorang pengguna Biobax.

"Akak pregnant 6 bulan ni still menunggag motor dengan suami. Sakit-sakit belakang especially kat tulang pinggul tu memang sakit.. Sampai rumah, lepas mandi akak spray biobax.. sapu kat tempat sakit..Dalam masa 10 minit akak baring-baring dah okay. Sakit tu dah hilang.

Akak suka la guna biobax ni. memang berbaloi akak beli"- Maz

pengakuan berani dari pengguna Biobax Cool Theraphy!
pengakuan berani dari pengguna Biobax Cool Theraphy! (testimoni 4)

You Might Also Like

0 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.