Biobax melancarkan perjalanan para jemaah Haji & Umrah

by - May 04, 2017
Berdasarkan pengalaman kawan saya, beliau pergi menunaikan Umrah di Mekah dengan keluarga. Apabila musim sejuk, memang muka akan rasa kebas, bibir kering dan mengalami batuk. Pengalaman bapa saudara saya pula...beliau cerita semasa menunaikan umrah di Tanah Makkah memang mencabar. Kena banyak berjalan. So, sakit kaki dan lenguh-lenguh tu normal. Kalau ada Biobax kan best? Sebab apa Biobax best dibawa ketika menjalankan ibadah haji dan umrah?


Biobax melancarkan perjalanan para jemaah Haji & Umrah


1. Noor Qamarrina Rina di Masjid Al Haram-Makkah Al Mukarramah
Ada yang pernah guna Biobax ni? Favorite ayah ni bila lenguh-lenguh kaki memang tak cari yang lain. Dia spray ni dulu..
biobax
Biobax melancarkan perjalanan para jemaah Haji & Umrah
2. Customer share pengalaman beliau menggunakan Biobax semasa menunaikan Umrah.

Alhamdulillah di Makkah memang banyak perherakan kaki terutama untuk tawaf dan saie. Bagi yang tak biasa jalan jauh akan rasa tegang di pelipat kaki. Sebelum tidur saya sapu biobax di kawasan tu. Dengan izin Allah, esom hilang dan boleh beribadat dengan lebih cergas.

Mak dan abang saya pun alami perubahan yang baik. Alhamdulillah biobax membantu kelancaran di tanah suci Makkah :)
biobax umrah
Biobax melancarkan perjalanan para jemaah Haji & Umrah

biobax melegakan sakit sakit
Biobax melancarkan perjalanan para jemaah Haji & Umrah
Jadi.. dengan adanya produk bumiputera Biobax Cool Theraphy, para jemaah Haji dan Umrah boleh melegakan dan menghilangkan sakit kaki, sakit belakang, sakit pinggang, sakit lutut, sakit sendi dan lenguh-lenguh badan. Biobax juga boleh menyembuhkan sakit kepala, sakit perut, sesak dada/asma & selsema.

Kalau selsema, spray (sembur) sedikit minyak Biobax di tangan kemudian gosokkan kedua belah tapak tangan. Kemudian, hidu dalam dalam bau Biobax di tapak tangan tersebut dan hembus keluar perlahan-lahan. Repeat the steps sampai rasa lega.

penawar sakit pinggang
biobax melegakan sakit pinggang

penawar sakit belakang
biobax penawar sakit belakang / tulang pinggul

melegakan sakit belakang
Biobax berkesan melegakan sakit belakang

penawar resdung
biobax melegakan resdung

melegakan sakit tapak kaki
biobax melegakan sakit tapak kaki

penawar kaki terseliuh
biobax melegakan sakit kaki terseliuh
Jangan risau.. Biobax ni 100% organik, tiada kesan sampingan, buatan bumiputera, mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), mesra wuduk, tidak bau ubat, kesan seawal 60 saat dan tahan lama :)

Berminat nak order biobax ATAU mahu menjadi dropshipper/agen/mini stokis Biobax? Boleh contact/whatsapp saya di 0172008642 (Sayidah).

Semoga bermanfaat, wassalam :)

You May Also Like

3 comments

  1. Bagus ni. Bila perlu saya watsap saiydah

    ReplyDelete
  2. Senang di bawa ke mana mana. Orang yang nak pergi ke tanah suci boleh cuba pakai

    ReplyDelete
  3. Hebat hebat testimoni daripada pelanggan yang pakai
    .
    Boleh cuba nanti

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p