Biobax di Tanah Suci Makkah! [HOT STUFF]

by - August 10, 2017
Biobax hot suff sekarang ni. Ramai jemaah haji dan umrah mencari di mana ada orang menjual Biobax kerana nak beli untuk dibawa ke tanah suci Mekah Al-Mukarramah.

BIOBAX MENJADI KEGEMARAN PARA JEMAAH HAJI DAN UMRAH


Biobax di Tanah Suci Makkah! [HOT STUFF]
Biobax di Tanah Suci Makkah! [HOT STUFF]
BAHAN UTAMA BIOBAX:
- Eucalyptus Oil (minyak kayu putih)
- Olive Oil (minyak zaitun)
- Habbatussauda'

Semua kandungannya adalah 100% organik & tidak ada bahan kimia yang berbahaya. Dijamin selamat dan halal untuk digunakan. Ibu mengandung dan kanak-kanak pun boleh guna.
  
Biobax di Tanah Suci Makkah! [HOT STUFF]
repeat order Biobax Cool Therahy
KELEBIHAN BIOBAX:
- Tidak panas
- Berangin
- Tidak bau ubat
- Tidak melekit
- Lulus KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia)
- Kesan seawal 60 saat
- Mesra wuduk

CARA PENGGUNAAN MINYAK BIOBAX:

Spray direct ke bahagian mana yang sakit (lutut, belakang atau pinggang) lepastu gosok-gosok selama 1 minit. Nak lebih 1 minit pun boleh. Selepas tu, hidu tangan anda dengan menarik nafas panjang-panjang. Anda akan dapat rasa fresh yang amat sangat.

ATAU

Spray dulu di tapak tangan dan sapu di bahagian sakit sambil buat urutan lembut. Lepas tu, hidu tangan anda dengan menarik nafas panjang-panjang. Anda akan dapat rasa fresh yang amat sangat.

KEGUNAAN:
Melegakan & menyembuhkan sakit belakang, pinggang, lutut, sendi, tangan, kaki, tapak kaki, betis, peha, bahu, lenguh-lenguh, gout, selsema, gusi bengkak dan sakit kepala (migrain).

Biobax di Tanah Suci Makkah! [HOT STUFF]
Biobax di Tanah Suci Makkah! [HOT STUFF]

Biobax di Tanah Suci Makkah! [HOT STUFF]
Biobax di Tanah Suci Makkah! [HOT STUFF]

Biobax di Tanah Suci Makkah! [HOT STUFF]
Biobax di Tanah Suci Makkah! [HOT STUFF]

TESTIMONI PENGGUNA BIOBAX DI TANAH SUCI MAKKAH


1. 

"Zu dah balik umrah kan? Bolehlah bagi testimoni guna biobax masa buat umrah."

"Alhamdulillah.. selepas selesai umrah memang lenguh-lenguh kaki.. spray aje biobax sebelum tidur. Bangun paginya segar kembali. Suami dan anak-anak pun guna. Alhamdulillah"

Biobax di Tanah Suci Makkah! [HOT STUFF]
testimoni pengguna biobax yang pergi umrah
2. 

"Alhamdulillah.. ada pakai Biobax tak? Boleh ceritakan pengalaman guna biobax kat sana?"

"Alhamdulillah.. saya dah guna Biobax. Rasanya sejuk dan kesannya cepat. Lenguh lenguh kaki selepas buat umrah beransur hilang. Sapu sikit dekat leher dah lega. Saya ada beri rakan sebilik mencuba dan mereka berpuas hati. Terima kasih kerana beri pada saya untuk mencuba biobax."

Biobax di Tanah Suci Makkah! [HOT STUFF]
lenguh kaki hilang lepas spray Biobax
3. Status Facebook: 
Ada yang pernah guna Biobax ni? Fav ayah ni bila lenguh lenguh kaki memang tak cari yang lain. Dia spray ni (biobax) dulu,

Biobax di Tanah Suci Makkah! [HOT STUFF]
Biobax di Tanah Suci Makkah! [HOT STUFF]
HARGA BIOBAX

1 botol RM80 (free postage) - Semenanjung Malaysia
1 botol RM85 (free postage) - Sabah & Sarawak

2 botol RM150 (free postage) - Semenanjung Malaysia
2 botol RM155 (free postage) - Sabah & Sarawak

**1 botol biobax = 50ML


NAK BELI?

Boleh order dengan saya. Whatsapp/ contact 0172088642 :)

Jika sesiapa yang berminat untuk dapatkan side income jadi dropshipper/agent/mini stokis/stokis Biobax, boleh whatsapp saya juga di 0172008642 :)

Saya agent Biobax di Negeri Sembilan. Boleh COD area Seremban, Warisan Puteri, Seremban 2, Senawang.

Best tau Biobax ni. Saya dah guna sendiri. Satu keluarga saya dah try dan semua puji best!

Korang bila lagi? Meh la try sebotol :)

You May Also Like

1 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p