Innity: Congratulations, your application has been approved!

by - August 16, 2017
Ingat tak haritu saya ada apply innity pada 16 Jun 2017 yang lepas? Kalau nak tahu full story macam mana saya apply innity ni, boleh baca di SINI. Dan disebabkan ada sedikit salah faham, ianya mengambil masa hampir 2 bulan untuk lulus. Nak saya cerita ke apakah salah faham tersebut? Alaaa tak reti nak terangkan. Kang saya terangkan, ramai yang ternganga tak faham hahaha. 

Takpe takpe. Yang penting saya dah jelaskan pada pihak Innity Network dan selepas penjelasan tersebut lah, permohonan Innity saya diluluskan.


Innity Network: Congratulations, your application has been approved!


Innity: Congratulations, your application has been approved!
Innity: Congratulations, your application has been approved!

Sooo.. 12 Ogos 2017 adalah hari pertama saya letak banner innity ads di sidebar dan bahagian atas blog yeayy! 

Saya tetapkan di dalam akaun innity.. kalau earnings dah cukup RM100, baru duit automatically akan transfer ke akaun bank saya. Actually, mula-mula innity tetapkan RM50 tapi saya tukar jadi RM100 hahaha. Takpelah kalau lambat pun nak capai RM100. Yang penting kepuasan dapat RM100 tu lebih daripada RM50 hikhik.

Innity: Congratulations, your application has been approved!
Login Innity

Innity: Congratulations, your application has been approved!
Revenue innity saya dari 12 Ogos - 15 Ogos 2017. sikit je kan hahahha
Saya tak tahu langsung laa revenue innity ni dia kira macam mana. Yang saya tahu, saya letak je innity ads di dalam blog haha. Berjinak-jinak laa katakan.

Sebenarnya kan.. kalau nak ikutkan pageviews (PV) saya yang the latest (bulan Julai) kat Google Analytics, tak sampai 200,000 pun per month. Kat dashboard blog, iye lebih 200,000 PV. tapi saya apply jelah sebab Unique Visitors (UV) saya lebih 40,000 sebulan. Alhamdulillah, lepas hehe.

So, kalau korang nak juga apply Innity dan nak tahu apakah syarat-syarat untuk apply Innity, boleh ushar kat SINI.

Selamat mencuba! :)

You May Also Like

17 comments

  1. Tahniah kc...mmg payah la nk lulus innity ni sbb uvpv xgmpak mcm kc...adsen k lina xkuo lps tuko domain aritu..haha berhuhu jela kak lina ni....

    ReplyDelete
  2. Wah maju setapak lagi kak cik.. Tahniah ye kak cik.. akak punye adsense pum x lulus2 lagik.. hahaha.. kak cik mmg best laa..

    ReplyDelete
  3. thniah kc!!! Allahmdulilah rezeki.. nk apply jgk.. bwt patt hati tpagl2 nk bw sini.. Afb kite kat sini🤣🤣🤣

    ReplyDelete
  4. Tahniah KC. Lepas ni kena jaga2 tetiba rm100 masuk dlm akaun xtau Dari siapa haha.. mama dh beberapa Kali kena

    ReplyDelete
  5. Tahniah kc. Makin masyuk lah 😁

    ReplyDelete
  6. Meriahlah iklan kat blog nanti.. nanti lama2x faham la nanti pasa innity ni.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p