Total Pageviews

CIMB Clicks berwajah baru! Lebih fresh look! (Mac 2018)

by - March 19, 2018
CIMB Clicks berwajah baru (Mac 2018) | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Tudiaa Cimb Clicks sekarang dah tukar ke wajah baru! But macam mana saya boleh perasan? Well, biasalah seorang Sayidah Napisah ni salah seorang pengguna tegar CIMBclicks sejak dulu lagi. Then semalam bila saya buka cimbclicks untuk transfer duit, eh! Dah baru lah!


CIMB Clicks berwajah baru! Lebih fresh look! (Mac 2018)

CIMB Clicks berwajah baru! Lebih fresh look! (Mac 2018)
CIMB Clicks berwajah baru! Lebih fresh look! (Mac 2018)
CIMB Clicks berwajah baru! Lebih fresh look! (Mac 2018)
CIMB Clicks berwajah baru! Lebih fresh look! (Mac 2018)
CIMB Clicks berwajah baru! Lebih fresh look! (Mac 2018)
CIMB Clicks berwajah baru! Lebih fresh look! (Mac 2018)
CIMB Clicks berwajah baru! Lebih fresh look! (Mac 2018)
CIMB Clicks berwajah baru! Lebih fresh look! (Mac 2018)
CIMB Clicks berwajah baru! Lebih fresh look! (Mac 2018)
CIMB Clicks berwajah baru! Lebih fresh look! (Mac 2018)
Jika nak dibandingkan wajah baru (yang sekarang) dengan wajah lama (yang sebelum ni), saya lebih suka yang sekarang. Lebih fresh, lebih matang(?), lebih mesra pelanggan, lebih kemas dan teratur.

Tapi dari segi fungsi nya, mungkin masih baru kot kan so, saya terkial-kial sikit bila nak transfer duit tadi. Mana tak nya, kebiasannya kalau nak taip no akaun yang kita nak transfer (penerima) tu, just taip macam biasa. Tapi yang baru ni, bila saya tengah taip nombor akaun penerima, muncul pula arahan suruh Proceed bagai. Dah terbantut pula nak teruskan typing tu. Takes time lama tau kat situ tadi. Sabo jelah hahaa.

Takpelaa. Benda baru kan. Kena belajar dulu. Bila dah banyak kali guna, dah mahir.. kerja pun jadi lebih mudah dan pantas. Gituwww~ haha.

So korang lebih prefer wajah Cimbclicks yang mana? Yang lama atau yang baru ni? hehee. Daa~ wassalam! :)

You May Also Like

6 comments

  1. wahhh nice sharing

    Salam Sejahtera.

    Jemput join pencarian bloglist April 2018

    : http://aerillhassan.blogspot.com/2018/03/pencarian-bloglist-april-2018-by.html

    ReplyDelete
  2. perubahan begini bagus juga untuk pengguna mengubah selera..

    yang penting selamat dan terjamin untuk digunakan

    ReplyDelete
  3. woww . lawa. ada perubahan :D

    jom join segmen Azah :D
    http://www.azahrahaman.com/2018/03/segmenazahrahaman-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  4. dah try td. terkial2 juga nk buat IBG. mujur Berjaya..

    ReplyDelete
  5. Cantik.. harapnya makin mesra penggunalah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya makin mesra pengguna. dan lebih pantas hehe

      Delete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p