Total Pageviews

Cashout Paypal Sementara 1 USD = RM3.98

by - May 25, 2018
Cashout Paypal | Sebelum sebelum ni nilai 1 USD bila ditukar kepada nilai Ringgit Malaysia (RM) ada yang kurang daripada RM3.50. Thats why haritu bila client masukkan payment job (in USD) ke dalam paypal, saya hold dulu. Hold daripada cashout paypal dan transfer ke akaun bank sehinggalah currency rate mencapai angka yang agak tinggi, which is right now!


Cashout Paypal Sementara 1 USD = RM3.98

Semalam saya check di Google 'usd to myr' berapa.. ianya memaparkan convert rate 'USD to MYR' yang memuaskan.. Hampir mencecah RM4.00! Yesss.. masa ni lah yang ditunggu-tunggu! Masa ni lah nak keluarkan duit dari akaun paypal hehe.
Cashout Paypal Sementara 1 USD = RM3.98
Cashout Paypal Sementara 1 USD = RM3.98


Cara Cashout Paypal 2018 (Transfer Duit Ke Akaun Bank)


Login > Wallet > Link bank accounts > Withdraw funds > Masukkan berapa amount (in $) nak withdraw > Continue > Withdraw

DONE!
cara cashout paypal ke akaun bank
Cara Cashout Paypal transfer ke Akaun Bank
transfer paypal ke akaun
Cara Cashout Paypal transfer ke Akaun Bank
cashout paypal masuk ke dalam akaun bank
Cara Cashout Paypal transfer ke Akaun Bank
cara cashout paypal
Cara Cashout Paypal transfer ke Akaun Bank
Mudah senang dan easy celah gigi je kan? Siapa yang ada duit USD dalam paypal itu lah tips nya. Check dulu berapa usd to myr. Kalau agak tinggi, cashout. Kalau macam agak rendah, biarkan dulu. Tak terjejas apa apa pun kalau kita biarkan lama lama duit dalam paypal tu. Don't worry.

Okay itu sahaja, semoga bermanfaat. Daaa~ wassalam!

BACA JUGA:

Cara mudah daftar akaun paypal secara Online

You May Also Like

4 comments

  1. waaa...bestnya...wat duit raya

    ReplyDelete
  2. bestnya dah boleh cash out. Duit yang ada pun celah gigi je

    ReplyDelete
  3. Salam Jumaat Mama ucapkan kepada sis sayidah. Tahniah, rezeki tu

    ReplyDelete
  4. Syok nya kc kalau nilai tukaran ringgit yang macam ni kebetulan kena time adsense penuh.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p