Total Pageviews

My Special Segmen coming soon~!

by - June 01, 2018
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Haritu saya pernah tanya kat satu entri.. kalau saya buat segmen bloglist ada orang nak join tak? Alhamdulillah ada juga yang komen kata nak join. Walaupun tak ramai yang response, tapi saya nak juga buat segmen! Hahaha.

Dalam entri tersebut saya kata nak buat segmen pada bulan April, tapi sampai sekarang tak buat buat hahaha. Aduii.. Apa ni Sayidah!

My Special Segmen coming soon~

My Special Segmen coming soon~!
Okay okayy. Ni betul betul ni. Tak tipu. Saya bakal mengadakan satu Special Segmen by this month. Dan kenapa ianya special?

First.. sebab saya akan publish segmen tersebut once my total pageviews blog mencecah 7,000,000 yeay! Sekarang ni belum lagi 7 juta tapi makin hampir dah. Thats why "coming soon" because memang soon pun haha.

Second.. I put the word 'special' because of it is my first time! First time nak anjurkan segmen sendiri.  Uishh serius nervous dup dap dup dap haha. Sindrom apakah ini? Yela kann. risau juga kang tak ada siapa yang nak join, krik krik krik je.. huwaaaa sodihhh den.

Tapi kita kena think positif ye dak? Belum buat lagi, jangan mengalah! Usaha tangga kejayaan! Tetibe haha.

So.. stay tunedd! Wish me luck!


You May Also Like

9 comments

  1. in shaa Allah saya join.. pasti ramai yg akan join jgak..

    ReplyDelete
  2. Selamat pagi sabtu Ibu ucapkan pada sis sayidah. Semoga segmen lancar

    ReplyDelete
  3. nk join jugak btw nanti join GA kad raya nina ya. mlm ni publish entri

    ReplyDelete
  4. Mestilahah ramai yang nak join kc.
    Blog kc mantop kot. Ramai berlumba-lumba nak backlinks dari blog kc ^_^ termasuk la akak

    ReplyDelete
  5. ok dah 7 juta sis. hihi tak sabar. nak join

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p