TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Lirik dan Lagu Terbaru Faizal Tahir - RATU Menyengat!

by - June 26, 2019
Lirik dan Lagu Terbaru Faizal Tahir - RATU Menyengat! | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! 20 Jun 2019 yang lepas, one of my favorite male singer, Faizal Tahir (FT) telah mengeluarkan lagu single yang bertajuk RATU (a.k.a QUEEN). And it is so sooo ROMANTIC! I mean the lyrics la haha. Lirik lagu faizal tahir ratu memang fuhh.. sekali dengar, terus melekat. ha. Lagi lagi part lirik English "i am too hurt to fall in love again", "what if I had never met you what if I..." dan part tarik suara "maafkan aku tak termampu, membohongi lagi diriku, tiada yang lebih aku mahu selainmu jadi ratu hidupku" perghhh akhir akhir tu vokal Faizal Tahir tinggi bebeno!

Melodi rentak lagu ni pun best!
ratu faizal tahir
LAGU FAIZAL TAHIR RATU
Beberapa hari sebelum official Lyric video Ratu keluar, FT ada release demo ratu ni dan memang gempak gilos. Saya rasa macam lagu ratu versi demo tu lagi best dari lagu yang dah siap (studio version) hahaha.

Hmm tak kisah la yang tu, tapi masalahnya sekarang kenapa lagu yang best, sedap lemak berkrim ni tak viral viral? Tak trending #1? Hahaha. Tak puas hati pula kan.



Lirik dan Lagu Terbaru Faizal Tahir - RATU Official Lyric Video:




LIRIK LAGU RATU - FAIZAL TAHIR

lirik lagu ratu faizal tahir
Lirik lagu Ratu Faizal Tahir

Mungkin tiba sudah masa
Untuk ku bicara
Mungkin tiba sudah waktu
Untuk kamu tahu

Lama sudah ku sembunyi
Ku simpan sendiri
Ku harap kau memahami
Bila kau ketahui

Maafkan aku tak termampu
Membohongi lagi diriku
Tiada yang lebih aku mahu
Selainmu…jadi ratu hidupku

Maaf aku tak mampu
Menyakiti lagi diriku
Tiada yang lebih aku mahu
Hanya kamu
Jadi ratu hidupku

What if I
Had never met you
What if I

What if I
Had never met you
What if I

Sungguh tak ku sedari
Waktu yang berlalu
Berlalu pergi denganmu
Tinggalkan diriku

Ku akui sesungguhnya
Aku telah jatuh
Dan tak pernah ku rasai
Sakit yang begini

Maafkan aku tak termampu
Membohongi lagi diriku
Tiada yang lebih aku mahu
Selainmu…jadi ratu hidupku

Maaf aku tak mampu
Menyakiti lagi diriku
Tiada yang lebih aku mahu
Hanya kamu
Jadi ratu hidupku

I am too hurt
To fall in love again…
I am too hurt
To fall in love again…
ratu faizal tahir
LAGU faizal tahir ratu
Maafkan aku tak termampu
Membohongi lagi diriku
Tiada yang lebih aku mahu
Selainmu
Jadi ratu hidupku

Maaf aku tak mampu
Menyakiti lagi diriku
Tiada yang lebih aku mahu
Hanya kamu
Jadi ratu hidupku

I am too hurt
To fall in love again…
I am too hurt
To fall in love again…

Lirik: Faizal Tahir
ratu faizal tahir
LAGU TERBARU faizal tahir ratu
Part yang saya rasa ramaiiiii orang suka dan paling tak boleh 'move on'...
ratu faizal tahir
LAGU faizal tahir ratu
lagu ratu faizal tahir
LIRIL LAGU RATU FAIZAL TAHIR
Oh, ratu dalam lagu ni saya rasa Faizal Tahir tujukan pada isteri beliau.

Tapi kalau kita nak tujukan pada ibu atau mana-mana wanita yang penting dalam hidup kita pun sesuai.

Till next time, daaa~ wassalam! :)



You May Also Like

1 comments

  1. Kebanyakan lagu Faizal Tahir memang saya layan tapi yang baru ni saya belum dengar lagi.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p