TOTAL PAGEVIEWS BLOG

untuk naikkan mood berblogging, ushar top 10 keywords blog jom!

by - August 20, 2019
untuk naikkan mood berblogging, ushar top 10 keywords blog jom! | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Ye macam biasa. Mood blogging Sayidah Napisah sudah nyahhh ke laut paling dalam hahaha. Soryyyy. Biasalah.. Ehemm. Mood orang putus cinta ni tak stabil sikit. Turun naik haha. Thats why 'dia' menghilang untuk beberapa hari banyak kali bulan ni.

Okay forget it.. Lets back to the main point!

So, untuk timbulkan balik mood blogging yang dah hilang tanpa jejak tu, jom lah ushar keywords blog di stats blogger.com.

Dengan harapan, semoga semangat untuk meng-update blog kembali merasuk diri. Aamiin. Muehehe.
top 10 keywords blog
mood berblogging come to mama!

TOP 10 KEYWORDS BLOG Sayidah Napisah


this-WEEK:
haa tepok lyrics
tepuk amai amai by floor 88, lirik
elaun praktikal
resepi aneka minuman untuk berbuka
resepi jus kesihatan dari ciklapunyabelog
cra buat pelbagai nasi goreng
floor 88 lirik terlalu panjang kisah yang kita karang
lirik haa tepok
pantun 4 kerat jual dan beli
resepi jus kesihatan dari says
top 10 keywords blog
top 10 keywords blog (WEEK(
Alhamdulillah.. Banyak juga keywords baru yang muncul. Hampir semua 'kata kunci' di atas ni yang jarang saya tengok. Means it is new keyword.

Paling pelik keyword "resepi jus kesihatan dari ciklapunyabelog". Kenapa tetibe boleh masuk ke blog den ni? hahaha. Serious pelik.

Bila saya search di Google, di bahagian images, scroll scroll ke bawah sikit ada gambar minuman (dari entri Resepi Air Minuman untuk berbuka puasa) blog saya. Dari situ lah kot 'punca' nya macam mana keyword tu boleh lead to my blog.

Itu namanya.. rejeki jangan ditolak haha.

to-DAY:
elaun praktikal
lirik mk dah masuk
resepi minuman lemon ping
cara nak tahu perempuan suka kita
gubahan duit kertas
lirik lagu aku ada geng profesional
lirik lagu hah tepok
lirik mk vs tujuh
lirik rap mk mimpi
top 10 keywords blog
top 10 keywords blog (DAY)
Perghhh banyak pula lirik MK yang muncul. Mentang mentang lah MK K-Clique makin naik sekarang, ramai yang 'cari' lagu dan lirik dia haha.

Tapi secara jujurnya, dalam K-Clique, saya paling suka Noki dan Tuju hahaha. Fareedpf punya rap pun boleh tahan mantop.

MK? Not bad lah rap dia. Flow pun best. Tapi he is not my most favorite rapper dalam K-Clique la. Cuma maybe sebab rupa and style dia, populariti dia mengatasi rappers K Clique yang lain. Sebab ramai gegirl yang suka dia kot. KOT laa haha.

Amende tetibe aku komen pasal MK dan K Clique ni hahahhaa. Tetibe buat ulasan pula kan. Sorry sorryyy.

Maafkan patik atas kelanjuran syok sendiri di atas ni haha.

Okay thats all!

Till next time, daa~ wassalam! :)


You May Also Like

6 comments

  1. alaa siapa MK? Umi langsung tak kenal apa lagi K-Clique hahaa..kalau Khalid atau Kane Brown tak pun SOS pasti Umi kenal...hehee

    ReplyDelete
  2. alamak baru google MK first time dengar. hahahaha

    ReplyDelete
  3. Adoi Say sis tak fahamlah keywords pelik-pelik pun popular dalam enjin carian..
    Memang tak boleh hadamlah bab ni..

    ReplyDelete
  4. Keyword resepi kesihatan cikla pun ada akak ada dapat. Entah macam mana boleh kena tempias pun tak pasti huhu

    ReplyDelete
  5. akak pun kerap cek keywords ni dik.
    mcm2 ek pencarian org ramai :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p