Wanted: A New Blog List for March-July 2020 ~ sayidahnapisahdotcom Wanted: A New Blog List for March-July 2020 ~ sayidahnapisahdotcom

TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Wanted: A New Blog List for March-July 2020

by - February 15, 2020

Wanted: A New Blog List for March-July 2020


A New Blog List for March-July 2020
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh akhir: 28 Februari 2020

"Tell me about your favourite food in the post! I would love to know about it"


My makanan kegemaran ya?

Sejujur jujur jujur nyaa... I love food so much! Except sayur hahahaha. So, nak pilih satu tu susah sebenarnya. Nasi goreng suka, nasi kukus suka, nasi ayam berempah suka, bihun sup suka, laksa suka, ayam goreng suka, ikan keli suka, udang suka, char kuey tiow suka, maggi suka, kuih muih suka juga! kahkahhh.

Banyak kan?

Cuma maybe kalau apa apa yang menu mee or noodles.. macam kureng sikit. Sayur pula memang kalau boleh.. dielakkan lah (tak makan) tapi tak boleh la kan tak makan. so makan paksa rela lah namanya kalau dihidangkan sayur di hadapan mata hahaha. Tak suka tapi kena makan.

Itu sahajaaa. Till next time, daa~ wassalam! :)

You May Also Like

5 comments

  1. Kita pun kurang makan sayur ni. Makan pun pilih²

    ReplyDelete
  2. suka semua jenis makanan so far even sayur pun haha good luck KC!

    ReplyDelete
  3. of course banyak fav food because FOOD IS BAE ! hehe sama lah dengan anis kurang sikit kalau makanan mee-based, prefer mihun or koey teow lagi XD

    ReplyDelete
  4. Halah.. halah.. comelnya kc tak suka makan sayur.. dah macam anak-anak akak nie..

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen. Saya dah follow sini.,

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p