70++ Group Facebook (berserta link fb) FREE! Post Auto-Appprove, Takyah Bayar - sayidahnapisahdotcom

Breaking

Monday, August 10, 2020

70++ Group Facebook (berserta link fb) FREE! Post Auto-Appprove, Takyah Bayar

70++ Group Facebook (berserta link) FREE! Post Auto-Appprove, Tak Perlu Bayar | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Sesiapa yang ada buat bisnes kecil kecilan; tak kisah lah makanan ke minuman ke ataupun ada jual barang untuk menambah pendapatan bulanan/kumpul duit kahwin hehe.. atau jadi stokis/ agen/ dropship bagi sesuatu produk.. atau jadi online shopper/ personal shopper mesti lah nak promote bisnes dan barang tu kan? Ada juga blogger yang mahu share link blogpost supaya lebih ramai yang datang baca.. atau ada youtuber yang nak share link youtube so that orang boleh klik tonton video; menambah views dan subscribers kan? Tapi taktahu nak habaq mai kat siapa? Di bawah ni saya sertakan LEBIH 70 GROUP FACEBOOK (FB Group) yang..

- boleh post apa sahaja yang  anda mahu tanpa perlu keluarkan duit (FREE)
- no ID needed (PERCUMA)
- no pending post yang memerlukan kelulusan dari admin (AUTO-APPROVE)

Orang kata.. kalau nak berjaya kena usaha kan? Haa ni lah antara usaha yang boleh kita buat. Tapi jangan lah ingat kalau promote situ je akan ada hasil yang memuaskan. Kalau ada rezeki kita kat situ, ada lah yang datang. Akan dipermudahkan inshaaAllah.

Yang penting.. usaha, istiqamah dan never give up! Selepas dah usaha, kita tawakal lah. Jangan putus asa tau!

Macam saya ni.. link blog dah kena block kat FB sobsob. Tak boleh nak share/post link entri di sana, so.. i have to redho lah haha. And take another inisiatif, which is.. post link youtube (YT) yang ada juga saya sertakan link blog di situ. Haa kot kot ada rejeki, mereka yang tengok video YT saya di sana, akan visit juga blog saya di sini gitchuw.

Dan... bila post kat FB groups tu..

Ada masa mungkin ramaiiiii orang yang terjah atau response.. ada masa krik krik krikkkk.

Contoh bila time 'meriah':
group facebook fb groups percuma post auto approve
group facebook fb groups free post auto approve
group facebook fb groups free post auto approve
group facebook fb groups free post auto approve
Contoh bila time krik krik krok krok:
group facebook fb groups free post auto approve
group facebook fb groups free post auto approve
Hahaha. So.. once again..

.. don't gibappp hokeyy!


70++ Group Facebook (berserta link fb) FREE! Post Auto-Appprove, Tak Perlu Bayar

p/s: klik saja nama fb group di bawah ini and it will be directly go to the group.

10K-20K members

20K-40K members

40K-50K members

50K-90K members

90K-100K members

100K-200K members
Bisnes Usahawan Malaysia
IKLAN ONLINE PERCUMA

200K-300K members
Penduduk Selayang & Batu Caves
ANEKA KEK KUKUS, APAM, KUIH MUIH DLL

300K-400K members
Selayang/Rawang/Batu Caves/Gombak Group

400K-500K members

500K-800K members
Geng Bisnes Cikgu-Cikgi Malaysia

More than 1,000,000 (1M) members

Phew~ Done!

InshaaAllah saya akan terus update list FB Groups ni. Kalau tetibe ada group yang hilang dari radar (no exist/delete) atau tetibe pulak kena bayar/ approve.. saya akan delete dari senarai ni. Kalau saya ada jumpa group FB yang lain, saya akan tambah.

Moga bemanfaat!

Share pada rakan rakan, ahli keluarga juga yew! Kena ingat.. kalau nak berjaya, kena bagi yang lain juga berjaya sama sama. No dengki dengki atau cemburu yang tidak baik. Boleh jadi rezeki nanti tersekat hehe.

Till next time, daa~ wassalam! :)

4 comments:

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p