Pageviews all time history blog 11,019,342! - sayidahnapisahdotcom

Breaking

Thursday, August 6, 2020

Pageviews all time history blog 11,019,342!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Alhamdulillah syukurr! Pageviews all time history blog sayidahnapisah.com dah melepasi angka 11 juta! Tak ingat sebenarnya hari dan tarikh apa PV jejak ke tepat 11,000,000.. rasanya awal bulan Ogos ni. Maklumlah, sibuk beraya Haji dengan keluarga, mana nak endah dah blog sini kan hahaha. Tapi yang saya perasan, pageviews all time history sejak kelmarin & semalam lagi dah melepasi 11 million cuma harini baru berkesempatan nak update kat sini.

Tadi time screenshot..

My blog's pageviews all time history was 11,019,342!


Mobile view (from dashboard stats blog):
pageviews all time history blog Sayidah Napisah
pageviews all time history blog Sayidah Napisah
Dekstop view (from dashboard stats blog):
pageviews all time history blog Sayidah Napisah
pageviews all time history blog Sayidah Napisah
Total Pageviews Blog (from website blog):

pageviews all time history blog Sayidah Napisah
pageviews all time history blog Sayidah Napisah
Merasa juga 11 juta walaupun agak payah nak capai haha. Sangat sangat mencabar sebab tak boleh nak share (post) link blog di Facebook groups & even kat instagram pun tak boleh. Sabo jelah. Thats why tough nak ke next juta. And the mood pun jadi ups and down down down hahaha.

Bila dah lepas ni rasa gumbiraa hati ini dan.. Syukur. Masuk dalam one of the best achievement/ pencapaian performance blog den. Simpan sini elok elok.

Yang penting jangan patah semangat, don't give up. Nak patah semangat boleh, tapi.. Jangan pernah putus asa. Sinar kejayaan tu pasti menunggu di akhir jika kita tak putus usaha inshaaAllah. Cewahh hehe.

So, next 12 juta? Wo wo woo sabau haha. Aamiin inshaaAllah. Seketul Sayidah Napisah ni bukan boleh percaya sangat. Harini mood meng-update berkobar-kobar, esok dah layu ha. Ceyh. Jap nak ketuk diri sendiri.

Apa-apa punnn.. mari lah kita terus menulis benda yang bermanfaat di blog kita ni kan.. Memberi, share ilmu, info yang bermanfaat pada semua. Moga menjadi bekal pahala amal jariah (berterusan) kita. InshaaAllah~ Aamiin.

Kalau ada apa-apa nak tanya, boleh drop at the comment section okay? Hehe.

Terima kasih pada yang tak putus putus support, singgah kat blog ni. Saya sangat sangat hargai. May Allah bless all of you aamiin! (acah acah ucapan menang award kan HAHAHAHA ok bye).

Till next time, daa~ wassalam! :)

8 comments:

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p