http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

FIRST KISS

By 6:58:00 PM

Salam semua!! Bismillah..

Pada suatu petang ,sedang berlari-lari.. Berhenti la kat satu meja ni.
Beberapa minit kemudiannn..
Selepas dibelai-belai kepalanya.. Lepas dia dah pejam mata.
Memberanikan diri untuk mencium mulutnya yang nampak macam.. Errrr .. Menakutkan mungkin??
Hahaa..
Dah lama sikit.. Muahhh!
Done!
Officially first kiss sudah dicuri oleh seekor iguana! 
Maaf to my hubby.. Anda dapat second kiss je. Hahaha


You Might Also Like

8 comments

  1. dalam kem sebenarnya. buat explorace.. :)

    ReplyDelete
  2. Hahaha, cium dgn iguana. X takut ke ^.^ http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/2013-giveaway-by-aliya-tralala-saadah.html

    ReplyDelete
  3. takut memang takut. tapi kena beranikan diri. Hehe

    ReplyDelete
  4. iguana gigit org tak ??

    (soalan ape ni? haha)

    ReplyDelete
  5. Hahaha.. Dia keluarkan lidah dia. je. huhu

    ReplyDelete
  6. eeeeguana...
    tetiba rasa nak try gak. hahahah

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.