http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

EFG : EXCHANGE FEED GROUP TERBAEK!!

By 11:01:00 AM ,

Assalamualaikum semuaaaa~!

Harini tak meng-review orang tapi orang yang review saya. Debau debau nak baca review ahli EFG yang lain pasal saya ni.

Okay, so what EFG all about?
*try speaking omputih*

EFG ni all about feed. Tukar feed dengan blog lain setiap hari. Setiap hari admin EFG (KAK IRRA) akan mengeluarkan jadual Blog A kena Feed blog B. Blog B kena Feed blog C. Blog C kena feed blog D. Dan seterusnyaaa hinggalah ahli EFG feed blog ahli EFG yang lain. Contohnyaa harini saya feedblog AdkDayah. So boleh tengok di belah kanan atas blog saya ada 5 entri terkini blog AdkDayah.



Kalau nak tahu, siapa lagi ahli EFG yang sangat hebat da hensem comel segak bergaya cantik cun melecun. Jom usha bawah ni!




1. Irra29
www.irrayyan.com 


2. Anis23
www.adnan-daughter.blogspot.com


3. Arz30
www.arzmoha.com 


4. Nani24
www.cikmanissweet.blogspot.com 


5. Bonde37
www.kumahuitu.blogspot.com


6. Pcl42

www.nazlee.com

7. Lya35
www.akifimtiyaz.com


8. Ewan30
www.wayneharraz.com


9. Ana43
www.anajingga.com


10. Lela21
www.isolabellaz.blogspot.com


11. Dayah22
www.kanvaskehidupanku.blogspot.com


12. Kc22 (its me!)
www.sayidahnapisah.com


13. Sha27
www.awansayatasana.blogspot.com


14. Cc24
www.cikcandysour.blogspot.com


15. Aina18
www.nikainaa.com 


16. Aisya24
www.jindrisska.blogspot.com


17. CN29
www.cekgunorazimah.com


18. Aami29
www.shamieraosment.com


19. Mimin23
www.miminadam.com


20. Syira19
www.syirasophie.blogspot.com


21. Eny32
www.enyabdullah.com


22. Ain33
www.dramaticuniq.blogspot.com


23. FR28

www.notapurba.blogspot.com

24. Khaty32
www.khatyaiman.blogspot.com


25. Azi43
www.azirahman.com


26. CikT35
latitude292.blogspot.com


27. KG33
www.eryati.blogspot.com


28. Efa35
www.ibuadambatrisya.blogspot.com


29. Mia28
www.diariemil.blogspot.com


30. Angah20
www.diarijejakahangat.com


31. Nizam31
www.bahejabella.blogspot.com


32. Rara28
www.safurara.com 


33. kakSue37
www.notaharianmama.blogspot.com


34. Mas29
www.masturadin.com


35. PapaG27
www.papaglamz.com


36.Acik25
www.akupenghibur.com


37.RahimAim21
www.rahimaim.com


38. Maisarah25
www.maisarahsidi.com


39. YanieYusuf29
www.yanieyusuf.blogspot.com


40. SuriaAmanda37
www.suriaamanda.blogspot.com


41. Amy
www.amysyeera.com


Dan, #serioustalk sejak saya join EFG ni, hidup terasa semakin indah sebab setiap hari ada orang yang saya suka cari gaduh dalam ni. Kuat typo pun ada. Kuat nganjing pun ada. Kuat merajuk pun ada *aku lah tu kahkah*. Kuat mengusik pun ada. Kuat bagi nasihat pun ada. Kuat bagi tips blogging pun ada. Kuat perasan kacak pun ada *sila terasa ye*. Kuat cerita hantu pun ada. Kuat tegur menegur ke arah kebaikan pun ada. Segalanya da kat EFG ni! Dan yang pasti juga, trafik dah makin naik sejak join EFG ni sebab mengamalkan ilmu SEO yang diajar oleh blogger otai dalam EFG ni. Trafik makin naik jugak sebab kita punya entri ada di blog yang feed kita for everyday. 

So, conclusioonyaaaa~~tak rugi pun join EFG ni! Yeaho alhamdulillah! :D




Ini adalah entri yang pernah saya buat berkaitan dengan EFG. So, nak tahu dengan lebih lanjut, klik je link bawah ni :)

#ExchangeFeedGroup


Apa itu Exchange Feed Group?


Penambahan Ahli Exchange Feed Group


Bertambah ilmu blog dengan Exchange Feed Group


Keluarga Exchange Feed Group semakin berkembang luas


ByeBye! wassalam :)


You Might Also Like

14 comments

  1. Alhamdulillah..semua kekuatan yang baik-baik tu datangnya daripada Along..ekeke

    ReplyDelete
  2. harini... nampak muka sayidah je.... cantik pakai tudung warna magenta (magenta ke?)

    ReplyDelete
  3. Ohsemnyaaa keluarga EFG. Ihiksss :D

    ReplyDelete
  4. hai KC...cepat sikit muncul ey..hihi

    ReplyDelete
  5. memang terbaik EFG. saling bantu membantu terutama dalam ilmu blogging

    ReplyDelete
  6. wahhh...nampak meriah dan happening je group ni! :)

    ReplyDelete
  7. EFG keluarga besar kami..Alhamdulillah. Sayang KC sangat2.. :)

    ReplyDelete
  8. wah syoknya klu dpt join group nih.. tpi sy rasanya xleh kot sbb xkonsisten update blog.. hehehehuhuhu

    ReplyDelete
  9. Tadi baca review blog KC di blog Nani... Bestnye join keluarga EFG yer.

    ReplyDelete
  10. yeayea... adik comey ni kena review....EFG awesome

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.