ENTRI SEMALAM TERSENARAI DALAM ARTIKEL POPULAR Babab.net

by - June 03, 2015

ENTRI DOA NIFSU SYAABAN DAN MAKNANYA TERSENARAI DALAM ARTIKEL POPULAR DI Babab.net


ENTRI BLOG




Alhamdulillah, entri saya berjaya menduduki di antara artikel popular Babab.net di mana entri ni mendapat 126 hits yeay! 


LAMAN WEB AUTO PING




Semalam 15 Syaaban (Nisfu Syaaban), dah baca doa nisfu syaaban? Kalau belum, jom terjah entri ni

-DOA NISFU SYAABAN DAN MAKNANYA-



You May Also Like

10 comments

  1. Tahniah Blog KC awesome!

    nisfu ke nifsu.. ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tu lah nisfu ke nifsu

      Delete
    2. Typo nifsu kat atas nun, hehe =D
      Nisfu syaaban actually =)

      Delete
    3. kalau kak eny taip confirm jadi nafsu hahahahah

      Delete
  2. hurm.. dah kena babab ya.. ;-)

    ReplyDelete
  3. TQ KC atas info nya yaaa... bermanfaat untuk beginner tua macam kak yoorin ni.. hahahahhaa.. makasihhh..#muahciked

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p