http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

ENTRI SEMALAM TERSENARAI DALAM ARTIKEL POPULAR Babab.net

By 1:03:00 AM

ENTRI DOA NIFSU SYAABAN DAN MAKNANYA TERSENARAI DALAM ARTIKEL POPULAR DI Babab.net


ENTRI BLOG




Alhamdulillah, entri saya berjaya menduduki di antara artikel popular Babab.net di mana entri ni mendapat 126 hits yeay! 


LAMAN WEB AUTO PING




Semalam 15 Syaaban (Nisfu Syaaban), dah baca doa nisfu syaaban? Kalau belum, jom terjah entri ni

-DOA NISFU SYAABAN DAN MAKNANYA-



You Might Also Like

10 comments

  1. Tahniah Blog KC awesome!

    nisfu ke nifsu.. ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tu lah nisfu ke nifsu

      Delete
    2. Typo nifsu kat atas nun, hehe =D
      Nisfu syaaban actually =)

      Delete
    3. kalau kak eny taip confirm jadi nafsu hahahahah

      Delete
  2. hurm.. dah kena babab ya.. ;-)

    ReplyDelete
  3. TQ KC atas info nya yaaa... bermanfaat untuk beginner tua macam kak yoorin ni.. hahahahhaa.. makasihhh..#muahciked

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.