SATU-SATUNYA ENTRI YANG MENCECAH RATUSAN RIBU

by - August 05, 2015

SATU-SATUNYA ENTRI YANG MENCECAH RATUSAN RIBU


Entri apa yang mencecah ratusan ribu tu?


SATU-SATUNYA ENTRI YANG MENCECAH RATUSAN RIBU




Entri ketahui tarikh lahir anda mengikut kalendar Islam sangat hittts! Tak tahu sebab apa dan macam mana boleh hits. Walhal semasa buat entri ni tak ada pun letak 'high expectation'. Tak ada bayangan pun bahawa entri ni bakal meletop. Jika nak baca entri penuh ini, klik di SINI


SATU-SATUNYA ENTRI YANG MENCECAH RATUSAN RIBU




Terkejut bila esok dan lusanya pageview ribu ribann! Tak pernah rasa pageview sebegitu tinggi. Jika mahu baca entri penuh saya buat ketika dapat pageview tinggi tersebut, jom baca di SINI


SATU-SATUNYA ENTRI YANG MENCECAH RATUSAN RIBU



Esoknyaa lagi. Hampir cecah 65 ribu!!! Saya ada buat entri juga pada hari itu. Jom baca SINI !


SATU-SATUNYA ENTRI YANG MENCECAH RATUSAN RIBU




Dan sekarang, bila tengok entri ini pageview ialah 100 ribu lebih. Fuhhh alhamdulillah. Merasa jugak dapat pageview ratus ribu walaupun sekali seumur hidup :)



Yang peliknya ..tu lah. Semasa buat entri ni santai-santai je. Tak rasa beban sangat pun nak tulis. Saya hanya fikir moga entri ni membawa faedah kepada orang dan memberi lmu yang baru dan berguna kepada orang ramai. Dan alhamdulillah hasilnya sangat memuaskan!

Saya kan..kekadang, entri yang saya harappp akan menjadi hitss meletup kebabommm. hasilnya .. biasa-biasa sahaja. Tetapi sebaliknya..kekadang, bila saya buat  entri yang santai-santai,yang ringan-ringan sahaja itu lah yang meletopppp!

Kesimpulannyaaa... marilah kita banyak banyak up entri kerana kita tak tahuu..mungkin antara banyak-banyak tu ada yang kena,meletop dan hits! :D

Yoshhhhhh semangat-semangat buat entri! Positif positiff ! :)



You May Also Like

8 comments

  1. Tahniah..kekadang entri yang santai tu orang suka..lebih2 lagi ada servis mcm tajuk entri tu.berebut orang nak cuba kan..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. :)

    http://nasikbaik.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. wa.. lgpn ini entry akan bpanjangan tuk dptkan view

    jom join ni
    http://www.nurfuzie.com/2015/08/simplehijab-online-hijab-stores-cara.html

    ReplyDelete
  4. tahu... tahniah.. !! semangat.. nanti nak amik gak entri ni... haha

    ReplyDelete
  5. power...mohon derma sedikit dalam akaun saya haha..

    ReplyDelete
  6. Giler banyak.. entry sy pun xde yg cecah ratusan ribu.. huhu.. tahniah...

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p