http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

PAGEVIEW BLOG MELETOP SEMALAM CECAH 65K !

By 11:55:00 AM , ,

Assalamualaikum!

Soooo, ceritanyaa pagi tadi cousin datang rumah semua.

Then, cousin dah balik, makanyaaa ada la masa nak pegang fon. Lepastu login blog guna fon. Nak tengok pageview(PV) yesterday berapa. Memang setiap hari tu lah rutinnya. Setiap hari check pageview yesterday, nak tengok prestasi blog macam mana.

Bukak punya bukak. Whattt?!!! 64,296 PV ? Tak pernah pernah dapat pageview yang begitu tinggi macam tu. Alhamdulillahhh alhamdulillah !





Pelik, pelik macam mana boleh begitu tinggi sekali PV? Sebab hari yang sebelum tu-13Jun, dapat 25K PV. 14Jun terus mencanak naik ke 64K. Tengok punya tengok entri mana yang hitsss meletop kedebabom, as expected, entri KETAHUI TARIKH LAHIR ANDA MENGIKUT KALENDAR ISLAM  (klik untuk tengok entri) hampir mencecah 70K PV! Subhanallah terkezutt weh. Iye lah terkezut sebab satu entri tak pernah dapat PV tinggi macam tu. Paling tinggi entri pernah dapat PV 14K. 


PAGEVIEW BLOG MELETOP





Malam-malam pukul 2,3 pagi tengok ada satu masa tu sampai puluh-puluh online. Tengok dekat FeedJit tepi blog, pengunjung datang untuk tengok entri apa, jeng-jeng ~~ 


PAGEVIEW BLOG MELETOP


Entri tarikh lahir tu pengunjung datang nak tengok pagi-pagi buta. Memang hits betul entri tu. Alhamdulillah. Alhamdulillah ilmu baru makin ramai orang dapat. Mungkin sebab ada yang share dekat facebook dan saya pun ada share dekat page fecebook&ping entri di group-group facebook yang lain juga.

Nak tahu group blog facebook apa yang ada dan macam mana nak ping entri ke semuaa group blog facebook sekaligus? Jom klik SINI dan SINI !

Dan yang terbaru ni pukul 11 AM tengok blog tadi, tengok-tengok berapa orang datang ke blog,whoa! 62 users online.

PAGEVIEW BLOG MELETOP


Tak pernahh sebanyak tu. Bila tengok kat FeedJit tepi, ramai yang datang untuk tengok entri tarikh lahir tu. Daebakk. 

Alhamdulillah alhamdulillah. Seumur hidup ku, dapat jugak sekali merasa PV blog tinggi hehehe. 

Okay jom sambung studyy! :D

Wassalam :)

You Might Also Like

19 comments

  1. H3bat dah.....boleh jadi sigu dah nie...blog akak tak pernah lagi dapat macam tu..
    inilah untung bila pakai domain sendiri...

    ReplyDelete
  2. wah..banyak tu Pisah...tahniah...

    ReplyDelete
  3. wahhh terbaikk banyak tu . tahniah2

    ReplyDelete
  4. wooaahhhh, banyaknyaaaa!! tahniah2..
    shad singgah blogwalking blog sponsor ga efg mega raya sambil isi tabung nuff.. wink wink..

    ReplyDelete
  5. wooooo daebak kc!! bagi tips skit...

    ReplyDelete
  6. tahniah KC. dah jadi viral hari ni.

    ReplyDelete
  7. tahniah... nak jugak hehe.. akan mengikut jejak langkah!

    jemput singgah blog akk www.emmeinayah.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Dasyatnya PV awak.. nak belajar jugak la cne nak naikkan PV ni. hehe

    ReplyDelete
  9. Wow... Byknye pv sehari.. Tahniah..

    ReplyDelete
  10. wowww..!!!tahniah sis...boleh belajar gak cara nak naikkan pv nie..:)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.