http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

THE GANG DOCTOR drama korea terbaru best!

By 3:00:00 PM , ,

THE GANG DOCTOR drama korea terbaru best!


THE GANG DOCTOR drama korea
credit : http://www.onetvasia.com/


Yezzahh! The Gang Doctor sekarang ni ditayangkan di channel 393 SBS setiap Rabu dan Khamis. Biasanya layan dekat UPM je sebab kawan mesti akan download kan. Tapi khamis lepas, boleh terlekat pula tengok dekat TV semasa picit kepala umi. Cerita nya rancak, tak lembab. Hero hensem. Heroin cantik. Jalan cerita yang agak berbeza dan unik. Dan alat hospital di dalam cerita tu ada yang baru je nampak. Contohnya alat yang merawat heroin tu. Tak pernah tengok sebelum ni. Sangat canggih alat tu. Jalan cerita nya penuh dengan konflik. Baru best kan kalau cerita ada konflik ni. Hehehe. Lawan-lawan sikit. Cintan cintun sikit.

Para pelakon pun semua hebat-hebat belaka. Terkenal semuanya dengan drama mereka yang hits sebelum ni. Tak rugi lah kalau nak nontonnya. 


sinopsis THE GANG DOCTOR drama korea
credit : https://www.viki.com


Selamat menonton! :)


You Might Also Like

6 comments

  1. citer nie mmg best..berdebar2...haha

    ReplyDelete
  2. Share dong link ostnya the gang doctor hehe

    ReplyDelete
  3. Teringat kisah drama doktor juga....Emergency Couple..2014. Best juga. tapi asyik hectic je..

    ReplyDelete
  4. agak2 nak bagi berapa bintang drama ni, hehe.. kalau best tahap 5/5 bintang, nak download, hehehe... (kaki download drama).. wink..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.