THE GANG DOCTOR drama korea terbaru best!

by - August 18, 2015

THE GANG DOCTOR drama korea terbaru best!


THE GANG DOCTOR drama korea
credit : http://www.onetvasia.com/


Yezzahh! The Gang Doctor sekarang ni ditayangkan di channel 393 SBS setiap Rabu dan Khamis. Biasanya layan dekat UPM je sebab kawan mesti akan download kan. Tapi khamis lepas, boleh terlekat pula tengok dekat TV semasa picit kepala umi. Cerita nya rancak, tak lembab. Hero hensem. Heroin cantik. Jalan cerita yang agak berbeza dan unik. Dan alat hospital di dalam cerita tu ada yang baru je nampak. Contohnya alat yang merawat heroin tu. Tak pernah tengok sebelum ni. Sangat canggih alat tu. Jalan cerita nya penuh dengan konflik. Baru best kan kalau cerita ada konflik ni. Hehehe. Lawan-lawan sikit. Cintan cintun sikit.

Para pelakon pun semua hebat-hebat belaka. Terkenal semuanya dengan drama mereka yang hits sebelum ni. Tak rugi lah kalau nak nontonnya. 


sinopsis THE GANG DOCTOR drama korea
credit : https://www.viki.com


Selamat menonton! :)


You May Also Like

6 comments

  1. citer nie mmg best..berdebar2...haha

    ReplyDelete
  2. Share dong link ostnya the gang doctor hehe

    ReplyDelete
  3. Teringat kisah drama doktor juga....Emergency Couple..2014. Best juga. tapi asyik hectic je..

    ReplyDelete
  4. agak2 nak bagi berapa bintang drama ni, hehe.. kalau best tahap 5/5 bintang, nak download, hehehe... (kaki download drama).. wink..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p