http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

16 CPUV NUFFNANG ~ kena rajin klik iklan nuffnang blog lain

By 4:09:00 PM , ,

16 CPUV NUFFNANG ~ kena rajin klik iklan nuffnang blog lain 

16 CPUV NUFFNANG ~ kena rajin klik iklan nuffnang blog lain


Alhamdulillah harini ada 3 CPUV Nuffnang baru masuk ! Murah hati betul ye Nuffnang nak bagi CPUV kat blog picisan macam saya ni.

Tapi kan saya perasan satu benda ni kan dan saya boleh simpulkan ~ Kalau nak banyak CPUV masuk, kena selalu klik iklan nuffnang di blog orang lain. Jangan klik iklan Nuffnang sendiri pulak. Nanti ada masalah lain yang timbul pula kalau klik iklan nuffnang sendiri.

Serius tau, dulu macam malas sangat nak klik iklan Nuffnang kat blog orang lain. Kalau masuk blog orang lain, iklan Nuffnang tu macam nak tak nak je tengok. Sipi-sipi je ushar. Sekarang ni kemain! Tak sah kalau tak klik iklan Nuffnang kat blog orang lain. Dah rasa macam wajib pula klik kalau bertandang ke blog orang.

Lagi satu, kalau nak tambah kan CPUV yang baru, pergi klik selalu iklan Nuffnang yang kita takde lagi. Haaa inshaaAllah nanti masuk la tu CPUV tu. Lagi-lagi sekarang ni rasanya Nuffnang baik je kan nak bagi hahah.

Masa yang biasa iklan-iklan Nuffnang menari-nari di blog tak tentu sebenarnya. Rasa macam setiap masa ada je iklan Nuffnang kat blog. Tapi kebiasaanya waktu kemuncak laa ada iklan Nuffnang ni - 8am, 10am, 12pm, 2pm, 4pm, 8pm, 10pm, 12am, 1am, 2am. Haa macam dah setiap masa je ada hahaha.

Apa-apa pun, tips dia kalau jenguk ke blog orang je, pergi klik iklan Nuffnang tu. Jangan segan, jangan malu gituuw~ :D

Selamat mencuba dan jom klik-klik iklan Nuffnang sesama kita!

:)

You Might Also Like

12 comments

  1. om klik laman web nuffnang, mesti error. sedihnya...

    ReplyDelete
  2. jom meriahkan blog dengan CPUV... hehehe

    ReplyDelete
  3. meriahnya..teringat PCL suatu masa dulu semasa masih lg dgn Nuff. All the best KC

    ReplyDelete
  4. Ye....meriah blog dengan iklan kan.,,tapi sekarang nuffnang timbul tengelam je..hihi

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah tahniah..nuff ni boleh ibaratkan bantu dalam senyap..

    ReplyDelete
  6. Tahniah ya. Murah rezeki. Saya pun selalu klik iklan nuffnang dekat blog-blog yang saya baca. Dah jadi kebiasaan :)

    ReplyDelete
  7. Done....visit me at beliabangkit.blogspot.my

    Tq

    ReplyDelete
  8. salam!

    first time datang sini.
    oh macam tu rupanya kalau nk invite CPUV.
    Tapi saya ni blogger baru...baru sangat lah...
    jgn harap nk dpt CPUV...
    hehe btw, thanks tips ni..boleh digunakan untuk kemajuan blog..

    jangan lupa singgah blog pucuk muda saya ye..

    & this entri deserved clicks!! tapi ada iklan yg sama je ngan blog saya.heheh

    ReplyDelete
  9. ooo..camtu ek. baru tau.. konsep nya the more u give the more u get lah ni lebih kurang. Tq ! ^^,

    ReplyDelete
  10. wah tip berguna ^_^ datang klik iklan nuffnang awk :=)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.