http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

AdSense ditolak untuk kedua kalinya

By 9:43:00 PM , ,

AdSense ku ditolak untuk kedua kalinya




Unfortunately, bla blaa blaaaa~~ 

Perghh dah dua kali kena reject ni. Sobsobbb. Takpe takpe aku resubmit balik. Bak kata Abe We kalau dapat email macam kat atas tu re-submit je. Jangan putus asa untuk hantar lagi dan lagi. Biar sampai pihak AdSense tu menyampah lepastu luluskan je permohonan aku hahaha.

Oh kalau nak tahu lebih lanjut tentang AdSense dan tips-tips untuk mohon AdSense, boleh pergi ke blog pakar AdSense : wayneharraz.com dan awansayatasana.blogspot.my ! Cari-cari kat sana.

Moga berjaya!

Okay okayyy! Semangat semangat!

:D

You Might Also Like

4 comments

  1. Hi.Mungkin webiste awak ada iklan pasal itu adsense awak apply ditolak.

    ReplyDelete
  2. dah ade beratus post pun tolak lagi.. memang susoh basse la orang terengganu cakap adsense ni. huhu.

    Radio Senyap - Senyap Bukan Bererti Diam

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.