AdSense ditolak untuk kedua kalinya

by - September 03, 2015

AdSense ku ditolak untuk kedua kalinya




Unfortunately, bla blaa blaaaa~~ 

Perghh dah dua kali kena reject ni. Sobsobbb. Takpe takpe aku resubmit balik. Bak kata Abe We kalau dapat email macam kat atas tu re-submit je. Jangan putus asa untuk hantar lagi dan lagi. Biar sampai pihak AdSense tu menyampah lepastu luluskan je permohonan aku hahaha.

Oh kalau nak tahu lebih lanjut tentang AdSense dan tips-tips untuk mohon AdSense, boleh pergi ke blog pakar AdSense : wayneharraz.com dan awansayatasana.blogspot.my ! Cari-cari kat sana.

Moga berjaya!

Okay okayyy! Semangat semangat!

:D

You May Also Like

4 comments

  1. Hi.Mungkin webiste awak ada iklan pasal itu adsense awak apply ditolak.

    ReplyDelete
  2. dah ade beratus post pun tolak lagi.. memang susoh basse la orang terengganu cakap adsense ni. huhu.

    Radio Senyap - Senyap Bukan Bererti Diam

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p