http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

wordless wednesday: FIRST TIME MERASA MAKANAN DI IKEA RESTAURANT&CAFE DAMANSARA

By 9:50:00 AM , , ,

FIRST TIME MERASA MAKANAN DI IKEA RESTAURANT&CAFE DAMANSARA

Excited okayyyy first time masuk IKEA Restaurant&Cafe di IKEA Mutiara Damansara ni! 

FIRST TIME MERASA MAKANAN DI IKEA RESTAURANT&CAFE DAMANSARA
Fried Chicken Wings RM4.03

FIRST TIME MERASA MAKANAN DI IKEA RESTAURANT&CAFE DAMANSARA
Salmon with Mustard

FIRST TIME MERASA MAKANAN DI IKEA RESTAURANT&CAFE DAMANSARA
Karipap kentang yang terkenal di semua cawangan IKEA

FIRST TIME MERASA MAKANAN DI IKEA RESTAURANT&CAFE DAMANSARA
Ada isi telur di dalamnya

FIRST TIME MERASA MAKANAN DI IKEA RESTAURANT&CAFE DAMANSARA
Sedap juga rasa karipap IKEA ni. Besar pun besar

FIRST TIME MERASA MAKANAN DI IKEA RESTAURANT&CAFE DAMANSARA
dengan umi :)

First time merasa meatball IKEA!

FIRST TIME MERASA MAKANAN DI IKEA RESTAURANT&CAFE DAMANSARA
juadah makanan di Restaurant&Cafe IKEA Damansara

FIRST TIME MERASA MAKANAN DI IKEA RESTAURANT&CAFE DAMANSARA
Popia sayur yang sangat sangat sedap

FIRST TIME MERASA MAKANAN DI IKEA RESTAURANT&CAFE DAMANSARA
Swedish Meat Balls RM10.60

FIRST TIME MERASA MAKANAN DI IKEA RESTAURANT&CAFE DAMANSARA
IKEA Restaurant & Cafe @ Food Court IKEA Damansara

Info tentang IKEA Restaurant&Cafe @ Food Court 


Lokasi : No. 2 Jalan PJU 7/2, Mutiara Damansara, 47800 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Waktu operasi : Isnin-Khamis 9am-9.30pm, Jumaat-Ahad & Cuti Umum 9am-10.30pm

Contact no telefon : 03-7726 7777


Entri wordless makanan yang lain :

You Might Also Like

5 comments

  1. sedapnya menu.. entah bila nak sampai.. dah makin jauh dah pula ni...

    ReplyDelete
  2. smpt merasa karipap tu ja.. dlu p ramai benor beratur..hihi

    ReplyDelete
  3. salmon tu..alahai...ngences kak PC...

    ReplyDelete
  4. Tak berjaya lagi sampai ke sana.. dah pindah dok jauh ni lagi rasa.. eerrr.. macam susah je nak ke sana..

    ReplyDelete
  5. mn satu yg betoi2 layan utk dimakan ni.. semua mcm sedap.. hehe

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.