http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

wordless wednesday : BURGER BAKAR

By 4:29:00 PM , , , , ,

wordless wednesday : BURGER BAKAR


wordless wednesday : BURGER BAKAR
Sedap gilosss weh. RM7.50 berbaloi sangat. Kenyang pun kenyang hehe Beli kat UPM :D


You Might Also Like

10 comments

  1. perh perhhh dugaannn T_T
    dah la besarrrrr gile gambar, tergugattt oi.. hahaha
    mlm ni kena carik niiii *menangisbucukatil*

    ReplyDelete
  2. sedapnya..Allahu..nak menangis akak PC tengok dik..dah la salah satu makanan kegemaran ni..

    ReplyDelete
  3. Upm sebelah mn...smlm pi sana..tunang Akak ex UPM..block Helang ke apa ntah...

    ReplyDelete
  4. godaan apakah ini ketika ku sedang lapaq..

    ReplyDelete
  5. Perghhh melelehhhhh tengok burger ni...

    ReplyDelete
  6. lamanya xmakan burger .... sedap...

    ReplyDelete
  7. Menangis tak berlagu tengok gambar ni. Dah dekat 9 bulan craving burger bakar.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.