http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Earnings Nuffnang dah RM417.53, bila nak cashout?

By 11:32:00 AM , , , ,

Alhamdulillah, sejak iklan Nuffnang ditempek di blog saya pada 7 Februari 2015.. ini lah hasilnya. Earnings nuffnang saya dah cecah RM417.53 (exactly sehingga saat ini) *tepuktangankuatkuat*. Alhamdulillah. Saya ingat lagi mula-mula pasang Nuffnang di blog memang krik krikkk je earnings. CPUV pun tak dapat. Agak stress pun ada sebab tengok blogger lain syiookk je dapat CPUV kan. Tapi bila keep on berusaha dan guna beberapa cara untuk meningkatkan earnings Nuffnang, alhamdulillah nak dekat RM500 dah sekarang :D

Earnings Nuffnang dah RM417.53, bila nak cashout?

Earnings Nuffnang dah RM417.53, bila nak cashout?
Earnings Nuffnang dah RM417.53, bila nak cashout?
Okay, soalan di atas dah banyak kali saya tanya kat diri sendiri hahaha. 
'Bila nak cashout?' 
'Bila nak cashout?' 
'Bila nak cashout?'. 
Setiap kali buka akaun Nuffnang mesti tanya lagi "bila kau nak cashout ni Sayidah?"

Ermmm, reason saya tak cashout walaupun dah banyak adalah sebab...saya takut? Hhaahaha. Serius saya takut. Sebab tak pernah buat cashout ni kan. So, saya takut nak cashout. Okay, lame excuse kan =.= But, thats how I feel actually.

Lagipun nanti kena tunggu lama baru dapat cheque Nuffnang kan. So, saya pun decide ermmmm nanti-nantilah cashout.

Saya tak tahu bila nak cashout. Dan nak tunggu earnings sampai cecah berapa baru saya nak cashout. Boleh tak saya nak tunggu earnings cecah RM1K? Perghhh berangannn kau sayidah! Hahaha. Kalau RM1K, mungkin kena tunggu sampai hujung tahun 2017 ke.. atau awal tahun 2018? Okay berangan lagi hehhee.

Atauuuuu.. time nak kahwin nanti baru cashout? Jeng jeng jeng. No komen haha.

Oh, selain dari kena update entri banyak-banyak supaya trafik naik.. kalau korang nak tahu beberapa tips untuk tingkatkan pendapatan Nuffnang ni, boleh tengok entri saya : Apa Rahsia Earnings Nuffnang cepat naik? 

CPUV saya sekarang tak banyak pun, ada dua, tiga ketul je. Alhamdulillah. Atleast ada juga dapat CPUV kan hehe.

Earnings Nuffnang dah RM417.53, bila nak cashout?
CPUV NUFFNANG

Okay itu sahaja sedikit perkongsian. 

Saya bukan nak berlagak dengan earnings saya yang tak semenggah ni, tetapi tujuan saya adalah untuk berkongsi kegembiraan & bagi tips bagaimana untuk menaikkan earnings Nuffnangs. Ilmu ni kita kena kongsi kongsi, barulah berkat gitu kann inshaaAllah hehe.

Semoga berjaya! :)

You Might Also Like

7 comments

  1. manyaknya..saya suka..saya suka..hihi..cik akak dah cashout 27.09.2016

    ReplyDelete
  2. wow..tahniah..banyaknya duit..belum keluar-keluar lagi.. (@.@)

    ReplyDelete
  3. wah boleh blanja kepci baru la ek hehe

    ReplyDelete
  4. Banyaknyeeeeee.. Ajar akak pulak laa camne nk dpt byk cenggini.. Haha...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..banyak u..akak ni dah dekat 2tahun blom pon cecah 3angka..hehehe

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.