Tetap Dalam Jiwa - isyana sarasvati

by - September 06, 2016
Lagu tetap dalam jiwa ni second time saya dengar - di radio - dalam kereta kawan on the way ke bazar Ramadhan haha. First time bila ek dengar lagu ni? Tapi actually, jatuh cinta dengan lagu ni bila first time dengar. Dalam kereta juga rasanya first time dengar tu. Jatuh cinta sebab melodi dia. Serius best. My taste la lagu ni. tak tahu la kalau tak kena dengan taste orang lain kan haha. Tapi masa first, second, third time dengar lagu ni .. tak tahu lagi siapa laa nyanyi lagu ni. Tajuk lagu pun tak tahu. Tapi baru-baru ni baru laa jumpa lagu ni dekat YouTube. Yes! Akhirnya! Jumpa jugak siapa penyanyi lagu Tetap Dalam Jiwa ni - Isyana Sarasvati. Bila tengok views video lagu ni di YouTube.. perghhh! 50 juta lebih views tuuuu. Kalah Judika haha. Hampir sama level dengan Geisha dah views dia ni. Tapi memang famous pun lagu Isyana yang ni. Selalu dengar kat radio.

Tetap Dalam Jiwa - Isyana Sarasvati

Tetap Dalam Jiwa - isyana sarasvati



tak pernah terbayang akan jadi seperti ini pada akhirnya
semua waktu yang pernah kita lewati bersama
nyata hilangnya sinar
hitam putih berlalu janji kita menunggu
tapi kita tak mampu
seribu satu cara kita lewati tuk dapatkan semua jawapan ini

bila memang harus berpisah
aku akan tetap setia
bila memang ini hujungnya
kau kan tetap ada di dalam jiwa

tapi satu..teruskan
dunia kita berbeda
bila memang ini hujungnya
kau kan tetap ada di dalam jiwa

memang tak mudah
tapi ku tegar menjalani 
kosongnya hati
walau mimpi kita yang pernah terjadi
disimpan tuk jadi history

hitam putih berlalu 
janji kita menunggu

tapi kita tak mampu
seribu satu cara kita lewati tuk dapatkan semua jawapan ini

bila memang harus berpisah
aku akan tetap setia
bila memang ini hujungnya
kau kan tetap ada di dalam jiwa

tapi satu..
teruskan
dunia kita berbeda
bila memang ini hujungnya
kau kan tetap ada di dalam jiwa

tak bisa tuk teruskan
dunia kita berbeda (dunia kita berbeda)
tak bisa tuk teruskan
dunia kita berbeda (dunia kita berbeda)
tak bisa tuk teruskan
dunia kita berbeda (berbeda)
tak bisa tuk teruskan
dunia kita berbeda 


bila memang harus berpisah
aku akan tetap setia
bila memang ini hujungnya
kau kan tetap ada di dalam jiwa

tapi satu..
teruskan
dunia kita berbeda
bila memang ini hujungnya
kau kan tetap ada di dalam jiwa

You May Also Like

1 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p