Search This Blog

senang je edit gambar pelangi guna picsart + focusnfilters

By 8:30:00 AM , ,

Okay tajuk atas tu tak habis ayat sebenarnya. Actually, ada empat patah perkataan yang tertinggal di belakang tajuk atas ni. Tajuk lengkap: senang je edit gambar pelangi guna picsart + focusnfilters bagi orang yang expert. Haa tu lah tajuk yang sebenar. Tapi disebabkan panjang sangat, tu yang cut sikit tu jadi senang je edit gambar pelangi guna picsart + focusnfilters. hahaha

Bagi manusia yang lemah bab mengedit-gambar-dengan-cantiknya ni memang payah benau rasanya nak buat gambar berasaskan pelangi (rainbow) by using picsart & focusnfilters apps ni. Tu yang suruh kak yana yang baik hati tolong buatkan hahaha. Yela sejak kebelakangan ni kan, makin famous amous popular hot trending viral gambar pelangi ni. Merata ada. So, saya pun nak merasa la juga ada gambar pelangi ni hihi. 


gambar pelangi by using picsart + focusnfilters apps


Di bawah ni adalah tiga gambar pelangi yang telah diedit oleh kak yana dengan menggunakan application piscart dan focusnfilters. ((Thankyouu kak yanaa tolong buatkan untuk aiii! Muahhhh~!))

gambar pelangi
edit gambar pelangi guna picsart + focusnfilters

picture
gambar asal sebelum diedit menjadi gambar pelangi

sayidahnapisah
gambar sebelum




gambar pelangi
gambar selepas diedit guna picsart + focusnfilters

blog sayidahnapisah
gambar original

edit gambar
gambar pelangi
Cantik kan? Kreatif kan? Bukan senang nak edit gambar pelangi dengan cun nya tau. Orang yang pakar dan terror je boleh buat cenggitu. 

Haaa siapa yang nak buat sendiri tu tapi tak tahu cara edit macam mana? Dont worry. Kak yana yang baik hati dah beri panduan dan tutorial step by step acamno nak edit gambar pelangi untuk korang : (klik)

Goodluck! :)

You Might Also Like

14 comments

  1. akak pun dah try buat guna dua apps ni...heheh
    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  2. Hadoii tak pandai sgt la kak cik akak nk edit bende alah ni.. cam x jd jerk buat.. lastnye unintall jerk apps ni.. ekekeke.. Putus asa.. sekian terima kasih..

    ReplyDelete
  3. Memang tengah hot kan..kak PC gigih jugalah mencuba sampai bateri kong kak cik..kurus jari kelengkeng akak dik..kikikikiki...terima kasih kongsi ya..fuh...

    ReplyDelete
  4. Manisnya senyuman.. kena cuba ni.. dah lama cari tutorial ni

    ReplyDelete
  5. musim pakai ni.... merata ada...

    psssttt... terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #29. Blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2017/04/senarai-url-blog-29.html . Pemenang akan diumumkan pada 19/4/2017. (^_^)

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  6. Kalau dah mengadap benda ni memang leka, kalau boleh semua gambar nak edit :)

    ReplyDelete
  7. Akak pun dah try buat dan nampaknya menjadi sampaikan hubby akak jeles sebab tak dapat buat, hihihi...

    ReplyDelete
  8. lawaaa.. sekarang memang viral benda ni kan.. siap ada yang tawar diri nak tolong editkan lagi.. heee

    ReplyDelete
  9. cantik gambar :) blogwalking here, jom join my segmen --> https://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-bloglist-by-miss-banu.html

    ReplyDelete
  10. Waaa tq kaysee .. I terharu .. =)

    ReplyDelete
  11. Kalau dah mengadap memang syiokkk... habis gambar nak dieditnya..

    ReplyDelete
  12. tolong editkan gambar saya boleh ka?

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.