Lagu Terbaru Najwa Latif - KAMU | She's Back!

by - July 24, 2017
Yeayyy my fav artist (my 'twin' ehemm) Najwa Latif, she's back uolss! Lagu baru 2017 Najwa Latif dah keluar 1 bulan yang lalu! Tapi saya baru je berkesempatan nak tulis di blog saya ni walhal saya dah download mp3 & dah hafal pun lagu beliau yang baru tu hehe. Sooo, what's the name of her new song? KAMU. Siapa KAMU? Kita ke? Atau ada specific person she wants to appoint at? Haaaaa kalau nak tahu, kena lah layan official music video Najwa Latif - KAMU. Dan hayati juga lirik lagu Najwa Latif - KAMU ni. Walaupun chorus nya berulang-ulang, tapi saya suka suka suka hehe.

Lagu Terbaru Najwa Latif - KAMU | She's Back!
Lagu Terbaru Najwa Latif - KAMU | She's Back!

Lirik Lagu Najwa Latif - KAMU


Di sudut itu aku terlihat kamu
Kau diam, membisu dan buntu
Titis air mata membasahi pipimu
ku tahu kau cuba terbaik kau mampu

dan kita kan bersama
harungi semua

chorus:
sayang
jangan lah kau bimbang, sayang
sayang
ku akan ada untukmu, sayang
sayang
percayalah
bila ku bilang
sayangg..
semua kan okay

ku tahu kau masih terus mencuba 
kau mahu semua sempurna
kau bilang dunia tak adil pada kita

tapi sayang
bagiku kau sempurna

dan kita kan bersama
harungi semua

chorus 4x

Komposer : Najwa Latif
Penulis lirik: Ika Latif
Krew produksi: Rio Production

najwa latif sayang
Lagu Terbaru Najwa Latif - KAMU | She's Back!

Official Music Video (MV) Najwa Latif - KAMU



Serius cantik dan comel gilos Najwa Latif dalam MV KAMU ni. Dah pakai braces, makin lawa, makin jelita, maintain comel hhehe.

najwa latif
Lagu Terbaru Najwa Latif - KAMU | She's Back!
lagu baru najwa latif
Lagu Terbaru Najwa Latif - KAMU | She's Back!

lagu najwa latif 2017
Lagu Terbaru Najwa Latif - KAMU | She's Back!
Lagi comel... MV KAMU ni turut memuatkan semua ahli keluarga Najwa. Mak, kakak, adik, abang ipar semua masuk.

mv najwa latif
Lagu Terbaru Najwa Latif - KAMU | She's Back!
ahli keluarga najwa latif
Lagu Terbaru Najwa Latif - KAMU | She's Back!
Bagi saya, overall lagu kamu Najwa Latif ni best! Catchy. Riang ria je rasa haha. 

Dari MV kamu, saya yakin yang mesej lagu ni khas untuk semua anak-anak istimewa yang berada di dunia ini... "kau bilang dunia tak adil pada kita..."

"tapi sayang, bagi ku kau sempurna" 


"sayang... semua kan (akan) okay.." :')

You May Also Like

7 comments

  1. Dah lama najwa latif menyepi akhirnya keluar juga lagu baru

    ReplyDelete
  2. Dah lama najwa latif menyepi akhirnya keluar juga lagu baru

    ReplyDelete
  3. baru tgk come back najwa dlm selamat pagi malaysia jumaat hari tu best lagu nie

    ReplyDelete


  4. Yang paling ketara dalam gamabr najwa latif tu

    Braces

    Hehe

    Nak bagi gigi nampak lawa

    ReplyDelete
  5. nanti nak cuba dengar lagunya. Suka jugak lagu najwa ni

    ReplyDelete
  6. yeay !! dah dengar dah.. hee~ suka imej dan suara NL nih..

    ReplyDelete
  7. Lama dia menyepi.. sekali keluar lagu baru memang best..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p