Menang Tempat Ke-7 Contest SEO Blogger ZEETA!

by - September 19, 2017
Haritu, Zeeta ada anjurkan Contest SEO Blogger pada 10 Ogos - 10 September 2017. Last minit saya join kontest ni. Beberapa hari je sebelum tamat contest, sempat la saya karang dan hantar emel kepada pihak penganjur hahaha. Dan alhamdulillah! Saya terpilih menjadi pemenang ke-7! Oh, untuk pengetahuan semua, tempat ke-4 hingga ke-7 dipilih berdasarkan artikel kreatif dan menarik, bukan berdasarkan artikel berada di 1st page Google.

Pemenang Ke-7 Contest SEO Blogger Rose Face Serum ZEETA!


Menang Tempat Ke-7 Contest SEO Blogger ZEETA!
Menang Tempat Ke-7 Contest SEO Blogger ZEETA!
Menang Tempat Ke-7 Contest SEO Blogger ZEETA!
Menang Tempat Ke-7 Contest SEO Blogger ZEETA!
And if you're wondering dan curious nak baca artikel Rose Face Serum Zeeta saya, boleh ushar kat SINI. Tak ada la kreatif dan gempak mana pun sebenarnya hahahaha. Biasa-biasa aja.

Walaupun agak terkilan sebab tak buat artikel awal-awal, tapi semua yang berlaku ada hikmahnya kan kan kan hehe.

Okay lah daaa~ wassalam! :)

You May Also Like

9 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p