Mengapa Anda Harus Memiliki Spray Ajaib Biobax Ini?

by - November 06, 2017
Siapa yang tak kenal lagi Spray Ajaib Biobax ni? Dah pernah masuk televisyen, akhbar-akhbar. Dipuji keberkesanannya oleh Irene Nadia, Heliza Helmi dan yang terbaru Nora Danish yang sedang mengandung. Memang best tau spray ajaib biobax ni! Kenapa best? Meh saya cerita sikitt hehe.


Mengapa Anda Harus Memiliki Spray Ajaib Biobax Ini?

Mengapa Anda Harus Memiliki Spray Ajaib Biobax Ini?
Mengapa Anda Harus Memiliki Spray Ajaib Biobax Ini?
- wangi dan tidak berbau ubat
- tanpa bahan kimia (100% organik)
- mesra ibu mengandung
- mesra wuduk
- mesra umrah
- halal JAKIM
- lulus KKM
- berangin dan rasa panas yang sedap
- hanya spray dan sapu - kesan positif seawal 3 minit!



Pelbagai testimoni berkesan selepas menggunakan spray ajaib biobax:


1. GUNA SEMASA UMRAH

- selepas puan spray biobax ni ada perubahan ke?

- iye. terasa lega lepas pakai. 1 botol dah habis. asyik sakit pinggang je. lenguh-lenguh kaki pun saya sapu. sapu 1 badan da tu yang cepat habis. pergi umrah baru-baru ni tu yang satu badan tu. balik dari masjid terus spray je, baru lega.

Mengapa Anda Harus Memiliki Spray Ajaib Biobax Ini?
Mengapa Anda Harus Memiliki Spray Ajaib Biobax Ini?
2. TAK WAS-WAS GUNA BIOBAX DI BULAN RAMADHAN NI!

- saya pn Nina pengguna biobax. saya nak bagi feedback tentang produk ni. Alhamdulillah kandungan saya dah masuk 7 bulan. So, dah selalu sakit belakang, badan, peha dan betis. Tambah pula dengan puasa, badan jadi banyak angin.. so saya sangat kerap guna biobax ramadhan ni.

Sebelum tidur memang suami akan sapu dan urut minor.. keluar lah semua angin-angin. Bila nak bangun siapkan makanan sahur dah tak ada masalah sakit-sakit badan. Segar je badan lepas dah kena urut dan sapu biobax.. dengan izin Allah.

Tak was-was guna biobax walaupun dia macam minyak angin.. bau pun sedap.. thanks sebab jadi trusted seller. nanti dah habis saya akan repeat order lagi.

Mengapa Anda Harus Memiliki Spray Ajaib Biobax Ini?
Mengapa Anda Harus Memiliki Spray Ajaib Biobax Ini?
3. LEPAS 10 MINIT SAKIT PINGGANG TERUS HILANG!

- saya dah guna memang berkesan. saya preggy 5 bulan. sembur kat belakang pinggang dalam 10 minit terus hilang.

- sebelum guna biobax sis rasa macam mana? sis spray kat mana lagi ye?

- kat pinggang je sis. saya ni suri rumah sepenuh masa. selalu sakit belakang pinggang ni. lepas spray je biobax ni dalam 10 minit hilang dah. ni nak beli satu botol lagi.

- alhamdulillah. dapat bantu sis :)

Mengapa Anda Harus Memiliki Spray Ajaib Biobax Ini?
Mengapa Anda Harus Memiliki Spray Ajaib Biobax Ini?
4. MEMANG BEST! TIDUR LENA, DAH TAKDE SAKIT BELAKANG

- assalam sis.. saya dah cuba guna produk tu. memang best la.. tido pun lena sebab takde dah sakit-sakit belakang. kalau tak..nak ngiring ke kiri kanan pun sakit.

- waalaikumussalam. alhamdulillah biobax dapat puan :) puan spray kat mana ya?

- kat belakang dengan kat lutut.

- selepas puan spray kat bahagian tu memang ada perubahan ke?

- aha.. takde dah rasa sakit sakit ke apa. rasa sejuk je.. berangin.

- alhamdulillah puan :) nanti kalau ada kawan ada masalah macam puan.. puan boleh rekomen pakai

Mengapa Anda Harus Memiliki Spray Ajaib Biobax Ini?
Mengapa Anda Harus Memiliki Spray Ajaib Biobax Ini?
5. PINGGANG AYAH DAH TAK LENGUH!

- Alhamdulillah, malam tadi ayah tidur lena. Bangun pagi ni ayah mintak sapu lagi. Memang puas hati. Ayah cakap malam tadi langsung tak rasa lenguh. Ayah niny pesakit saraf dah lebih 10 tahun. Setiap malam tidur asyik sedar-sedar lenguh lenguh. Asalkan ayah dapat tidur lena. Kalau tak lena, kesian jugak ummi pun sedar sedar jadi tak cukup tidur kena urut-urut kaki ayah.

- Alhamdulillah syukur bila mendengar Feedback begini.

- Alhamdulillah.. Niny sapu dari belakang lutut hingga buku lali. Pastu kat tulang pinggang. sebab ayah saraf disebabkan tulang pinggang berselisih.

Mengapa Anda Harus Memiliki Spray Ajaib Biobax Ini?
Mengapa Anda Harus Memiliki Spray Ajaib Biobax Ini?
6. BIOBAX INI MUJARAB, TAK MENYESAL BELI!

-Assalamualaikum sis. barang dah sampai semalam. just nak share saya bulan depan dah nak bersalin memula fikir macam rugi je kalau beli sebab sakit pinggang mostly time preggy je. tapi sebab tak tahan dan tengok testimoni macam tak menyesal. ubat ni macam magic. harini boleh jalan dan bangun katil senang sangat still ada sakit tapi kurang banyak. thanks for introducing this medication.. husband PID teruk pun kata ubat ni mujarab.

- waalaikumussalam. Alhamdulillah sampai :) puan spray kat mana ya biobax ni?

- kat tulang pinggul dengan kat belakang pinggang

Mengapa Anda Harus Memiliki Spray Ajaib Biobax Ini?
Mengapa Anda Harus Memiliki Spray Ajaib Biobax Ini?
7. "MAK SAYA SUKA PAKAI. SAKIT LUTUT BOLEH SEMBUH"

- Assalamualaikum mira.. boleh bagi feedback tentang penggunaan Biobax?

- wksalam. alhamdulillah okay. mak saya suka pakai. siap suruh beli satu botol lagi. kalau lenguh-lenguh pakai sedap je rasa.

- alhamdulillah.. biasanya mak ira lenguh di bahagian mana?

- bahagian kaki , kadang-kadang pinggang. nak solat kadang sakit lutut.

Mengapa Anda Harus Memiliki Spray Ajaib Biobax Ini?
Mengapa Anda Harus Memiliki Spray Ajaib Biobax Ini?
8. MASA DALAM WAD PUN GUNA!

- Saya tak sihat ni still alahan lagi tu muka pucat.

- laa ya ke

- 2 kali masuk hospital admit wad sebab hyprem. masa dalam wad guna biobax. nurse tanya guna spray ni ok ka. saya cakap ok.. best sangat.

- wahh. nurse pon tanya ya?

- yup. spray dok sebelah bantal je.

- hihi.. alhamdulillah sampai bawa tidur ya.

Mengapa Anda Harus Memiliki Spray Ajaib Biobax Ini?
Mengapa Anda Harus Memiliki Spray Ajaib Biobax Ini?
Harga 1 botol Biobax? -- RM80 (Semenanjung Malaysia), RM85 (Sabah Sarawak)

p/s: 1 botol biobax = 50ml

Kalau beli 2 atau 3 botol Biobax ada diskaun tak? -- eh, mestilah ada. 
2botol Biobax RM150 (Semenanjung), RM155 (Sabah Sarawak)
3 botol Biobax RM225 (SM), RM230 (SS)

Berminat nak order? Nak try? Mahu beli?
-- Boleh contact atau whatsapp saya di nombor hp 0172008642. 
-- COD area Seremban.


Daaa~ wassalam! :)

You May Also Like

1 comments

  1. Bagus biobax ni. Bukan saja halal malah dpt kelulusan kkm lg. Bebas bahan kimia juga.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p