Total Pageviews

Lirik Lagu Luar Biasa - Ismail Izzani feat. Alif | Dance & Rap Best!

by - March 28, 2018
Lirik Lagu Luar Biasa - Ismail Izzani ft. Alif | Music Video (MV) Lagu Luar Biasa - Ismail Izzani telah menjadi top trending di Youtube hampir dua minggu & telah mencapai 3 juta lebih views sejak mula MV ni di-release pada 15 Mac 2018. Best ke lagu ni sampai jadi top trending for weeks?

Honestly and thruthfully, bagi saya.. best. Muzik catchy, suara sedap, rap walaupun short tapi beri impak. And the most important part yang membuatkan lagu ni lebih special adalah tarian nya. For the first time, saya tengok penyanyi lelaki smooth je bila menari + dancers nya tak kekok menari + their chemistry when dancing are compatible. Tarian mereka tak awkward, professional, sekata dan on point. So, bila menari tu.. nampak skillful, teratur dan tak serabut. Saya yang dah download mp3 lagu ni pun selalu pergi kat Youtube balik untuk tengok mereka menari hahaha.

Lirik Lagu Luar Biasa - Ismail Izzani feat. Alif | Dance & Rap Best!
Lagu Luar Biasa - Ismail Izzani feat. Alif | Dance & Rap Best!
luar biasa
Lagu Luar Biasa - Ismail Izzani feat. Alif | Dance & Rap Best!
dance ismail izzani luar biasa
Lagu Luar Biasa - Ismail Izzani feat. Alif | Dance & Rap Best!
Official MV Ismail Izzani - Luar Biasa feat Alif



Lirik Lagu Luar Biasa - Ismail Izzani feat. Alif

luar biasa untuk siapa
Lagu Luar Biasa - Ismail Izzani feat. Alif untuk peminatnya
Intro
Apa erti sayang
Erti setia
Setiap hari sayang
Yang Luar Biasa

Verse 1
Aku tahu
Ini lebih dari cinta
Apa lah kami jika bukan
Luar Biasa

Kau juga yakin
Ini lebih dari cinta
Dan jika kau sedia

Pre Chorus
Akan aku hadir
Hanya untukmu
Akan aku lawan
Hanya untukmu
Akan aku rindu
Hanya padamu
Tak usah kau bimbang
Dan tak usah tertanya

Chorus 2x
Apa erti sayang
Erti setia
Setiap hari sayang
Yang Luar Biasa

Verse 2
We ain't gotta go viral
Please stay the same
Then we'll go up
The only way
You know that I will give you what you want
Just so you know you’re second to none

Pre Chorus

Chorus

Rap
Bukan lebih tahu
Tapi jika kamu yakin
Jangan ragu ragu
Like a different feeling
Tak kau sangka macam kena pop quiz
Terima sahaja adanya
Dan selalu ingat pada Nya
You know what the life could bring
You don’t want the finer things
I can’t even lie
Good vibes
For the win

Pre Chorus 2
Aku doakan hanya yang terbaik untuk kami
Cinta yang Luar Biasa

rap lagu luar biasa
Lagu Luar Biasa - Ismail Izzani feat. Alif | Dance & Rap Best!
BACA JUGA:


You May Also Like

1 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p