Total Pageviews

student gurau kasar sampai si cikgu rasa nak resign!

by - June 12, 2018

student gurau kasar sampai si cikgu rasa nak resign!


student gurau kasar sampai si cikgu rasa nak resign!
student gurau kasar sampai si cikgu rasa nak resign!
student gurau kasar sampai si cikgu rasa nak resign!
student gurau kasar sampai si cikgu rasa nak resign #kimia
student gurau kasar sampai si cikgu rasa nak resign!
student gurau kasar sampai si cikgu rasa nak resign #kimia #part2
student gurau kasar sampai si cikgu rasa nak resign!
student gurau kasar sampai si cikgu rasa nak resign!
HAHAHAHAHA. 'Gurau kasar' betul student ni adoi laa. Struggle is real ye cikgu -x-. Kesian cikgu tersebut. Sabar ye cikgu.

Sepatutnya soalan kimia tu jawapannya adalah proton elektron & proton neutron. Tapi student jawab jenama-jenama kereta proton pula kat situ hahaha. Nampak sangat le gurauan tu.

Okay.. short entry je harini memandangkan baju seluar beg semua nak bawa ke kampung tak kemas lagi, baju raya tak gosok lagi, duit raya tak masuk ke dalam sampul lagi. Hari khamis dah bertolak ke rumah kakngah di Selangor, tu kena siapkan harini mana yang patut. Esok dah busy gilossss sebab esok....

Esok pula umi dah list kan apa saya nak kena buat - kemas bilik, potong bawang merah seguni dan 3 bungkus cili api, kupas ubi keledek, tolong buat kuih cucur badak, buat agar agar marble, tolong masak ikan bilis sambal tempoyak & sambal udang, sapu sampah dan sebagainya hahaha. Mungkin esok pun satu entri je sempat update.

Korang pula? Mesti sibuk juga kan lagi dua hari nak raya ni hehe.

Okay selamat malam. Daaa~ wassalam! :)

You May Also Like

5 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p