Total Pageviews

UV PV Jun 2018 Blog sayidahnapisahdotcom

by - July 01, 2018
UV PV Jun 2018 Blog sayidahnapisahdotcom | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Walaupun kurang sihat, ku gagahkan jua menaip entri untuk first day of July iniiii. And as usual, let's see kejatuhan UV PV blog white pinky ku pada bulan lepas huwaaaa~


UV PV Jun 2018 Blog sayidahnapisahdotcom di Google Analytics

UV (Unique visitors) : 32,179
PV (Pageviews) : 94,653
BR (Bounce rate) : 10.49%
UV PV Jun 2018 Blog sayidahnapisahdotcom
UV PV Jun 2018 Blog sayidahnapisahdotcom
Berbanding bulan Mei, UV PV pada bulan Jun jatuh sebanyak beberapa ribu. Walaupun tak banyak sangat jatuh, tapi still. Jatuh. Hahaa syabass Sayidah. Tu lah padahnya kalau tinggal lama lama blog. Raya katakan kihkih.

Bilangan entri pun jatuh merundum dari 54 ke 34 entries; menjadikan bilangan entri pada bulan Jun adalah yang paling sedikit tahun 2018. Syabas lagi sekali buat Sayidah. Muahaha.

Bulan ni harapnya Sayidah Napisah dan blogger blogger lain diberi kesihatan dan kerajinan yang tinggi untuk terus mengupdate blog & meningkatkan trafik blog AMIN..

Okay itu sahaja. Dapat bebel sikit je sebab masih tak sihat sepenuhnya. Sakit tekak + selsema. Very good combination huhuuuu.

Ohh! Bagi sesiapa yang tak join lagi segmen special bloglist saya sila sila. Jemput joinn. Tarikh akhir: 5 Julai 2018 which is this Thursday. Boleh klik SINI siapa yang nak join.

Oraitt. Daa~ wassalam! :)

BACA JUGA:



You May Also Like

10 comments

  1. tapi pv blog kak lagi ok berbanding blog rabia

    ReplyDelete
  2. ehehe tak penah faham benda alah ni.. tapi kipidap adik manish =D

    ReplyDelete
  3. Selamat pagi isnin, Ibu datang bertandang ke blog sis sayidah. Mungkin niche blog sis wajib jatuh waktu raya.

    Lepas raya ok semula. Wallahualam.

    ReplyDelete
  4. malas update pun cantik je PV, get well soon adik manis :)

    ReplyDelete
  5. bestnya pv uv blog kc T.T kita punya buruk gila hahahha. semoga cepat sihatttt.tengah gigih usaha nak uv pv cantik sikit

    ReplyDelete
  6. Hehe bln 6 orang sibuk beraya..dah abes raya baru nak raya kat blog

    ReplyDelete
  7. jatuh pun banyak jugak lagi tu. Takper..lepas ni kembali bersemangat untuk update entry yer.....go go kc

    ReplyDelete
  8. xpa tingkatkan lagi lps ni :) semoga dipermudahkan :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p