TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Blog dah 9,019,453 pageviews!

by - June 12, 2019
Blog dah 9,019,453 pageviews! | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Ohyeahhh long time no see! Lama ke Sayidah Napisah bercuti blog? Hmm ada lah dalam 10 hari. Last update 1 Jun 2019. Ohmaiiiii lamo bona den cuti wehh haha. Sampai tak sedar blog sendiri dah cecah 9 juta pageviews! Yesss. Terlebih 'khusyuk' sangat berhari raya Aidilfitri di kampung Perak sehingga tak ingat langsung nak buka dashboard blogger kihkih.

Raya kelima kot baru tergerak hati nak buka Google Chrome di phone and ushar blog sendiri. Tu pun sebab dah jejak kat rumah Seremban, tu yang 'sedar' diri semula selepas dah melantak kuih raya, lemang, rendang ayam daging, nasi impit, kuah kacang, nasi minyak dan sebagainya hahaha.


BACA JUGA:


Blog dah 9,019,453 pageviews!


Just now, pukul 2 lebih, saya tengok pageviews blog udah mencecah 9,019,453! Yeayy Alhamdulillah syukur. CLAP CLAP CLAP *tepuk tangan kat diri sendiri muehehe.

Walaupun Raya 2019 ni saya baru je nak update seketul entri (which is this entry), PV pun sendu sebab tak update blog langsung dan orang ramai pun tengah mood Raya tapiii.. ayuh! Marilah kita bangkit! Tibee hahaha.

Setelah 3 hari (since Ahad) goyang kaki melayan Youtube channel Niana Guerro & Ranz Kyle (feat Natalia), baca novel online di Wattpad, tengok Running Man & episod Run BTS.. so todayyy let's go back to work work work *insert lagu Rihanna - Work.

Tengahari tadi saya dah start 'kerja'. Share entri Resepi Rendang di group-group Facebook memandangkan sekarang tengah mood raya kan. Walaupun rasanya dah terlambat (7 Syawal sudaaa), tapi ramai je orang like dan share. Maybe mereka ada berniat untuk buat Rendang time open house nanti.

p/s: take note tips di atas.. lets share entri yang ada kaitan dengan 'Raya' di FB groups. resepi, info, fakta, lagu, review movie or anything else. mana tahu boleh meletopssss!


BACA JUGA:
Blog dah 9,019,453 pageviews
Blog dah 9,019,453 pageviews
Oh before I forgot.. inshaaAllah saya akan anjurkan satu segmen special bloglist 9 juta dalam masa yang terdekat.

Bilakah? Esok? Lusa? Maybe tulat? Doakan saya rajin untuk publish esok. Syarat mudah je. Saya dah fikir nak request apa untuk blogger jawab hehehe.

Nantikannn~

Till next time, daa~ wassalam! :)


BACA JUGA:


You May Also Like

14 comments

  1. Alhamdulillah, tahniah dan teruskan berkarya ya? Kak Fa tumpang happy untuk awak.

    ReplyDelete
  2. tahniahhhh...hebat tuu... akak dah 9 tahun ada blog tak sampai stengah juta pageviews pun...hehehe

    ReplyDelete
  3. tahniah blog KC hebat. cayalahhh

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..tahniah..tahniah..tahniah..
    Selamat Hari Raya SN.

    ReplyDelete
  5. Tahniah, Sayidah. Semoga terus aktif berblogging. Tak sabar nak tunggu segmen sempena 9 juta pv.

    ReplyDelete
  6. Tahniah. dan selamat hari raya ya. cepat le Naim nk join sama hehe

    ReplyDelete
  7. Tahniah, hebatnyaaa

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p