total pageviews blog 10.9 juta dah! - sayidahnapisahdotcom

Breaking

Thursday, July 16, 2020

total pageviews blog 10.9 juta dah!

total pageviews blog 10.9 juta dah! | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! ALHAMDULILLAHH! Thanks to Him.. After ups and downs.. kejap ada, kejap takde.. kejap muncul, kejap hilang lama.. kejap mood meng-update merasuk masuk, kejap keluar dari badan.. AND FINALLYY, total pageviews (PV) blog sayidahnapisah.com sudah melepasi angka 10.9 juta!

The latest saya check tadi.. total pageviews blog 10,919,881.

total pageviews blog 10.9 juta dah
total pageviews blog 10.9 juta dah
total pageviews blog 10.9 juta dah
total pageviews blog 10.9 juta dah
Lebih kurang 90,000 views lagi nak ke 11,000,000 fuhh.. bila la tu kan hahha. Target nak capai 11 million tu pada bulan ni. Tapi tengok lah dapat achieve ke idok.

Harapnya sebelum berakhirnya Julai 2020, dapat lah merasa nikmat kejayaan tersebut hehe Aamiin ~!

Tadi tengok kejap dashboard overview stats posts (top 10 most popular posts) and traffic sources (search keywords) for this week & monthly..

Weekly:
wanita nakal cintai lelaki secara diam diam
antara alasan tidak datang kerja
anu matematik
cerita lucah awek sekolah (why this keyword ada dalam blog den adui)
kalori biskut hup seng
macam mana nak tahu perempuan tu suka pada laki
maksud anak mak
perlu cop pegawai untuk temuduga
resepi aneka nasi goring
tukar kain batik petua

Monthly:
amazon
panel meter axia manual
idea duit hantaran
nombor genap dan ganjil
resepi biskut raya viral 2020
berapa deposit buka accaun my bank
http://www.sayidahnapisah.com/2018/12/3-tips-temuduga-spa-dari-pengerusi-spa.html?m=1
jarak 2 marhalah
kenapa hidung berpeluh
kos nak buat akaun di maybank

TOP 10 MOST POPULAR ENTRIES WEEKLY:
total pageviews blog 10.9 juta dah
top 10 entri paling ramai orang cari dan baca this week
Hmm.. Kena tingkatkan lagi usaha untuk banyak update blog ni. Chaiyokkk!

Sebab sekarang tengah bahagi bahagikan juga masa untuk update blog, edit video, upload video at Youtube dan share the link of video kat group group Facebook.

Sabtu ni pula ada kelas tutor Matematik PT3 dah start. So minggu ni quite busy. Tapi baguslah. Lagi sibuk, lagi berkualiti masa kan? Haha. Tak ada lah buang masa dan mood malas boleh menguasai diri gitchuw. InshaaAllah~

Dalam perancangan juga.. Bila dah capai 11 juta, teringin nak buat segmen bloglist khas + giveaway mungkin? Tunggguuu..

p/s: doakan Sayidah Napisah yang comel ni rajin ya hahaha.

10 comments:

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p