http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

PETUA KURUSKAN DAN MANCUNGKAN HIDUNG

By 11:07:00 PM , ,

CARA NAK KURUSKAN DAN MANCUNGKAN HIDUNG DENGAN CARA MUDAH

CARA NAK KURUSKAN DAN MANCUNGKAN HIDUNG
contoh hidung mancung
   


Baiklah . Ramai tak tahu cara-cara nak mancungkan dan kuruskan hidung ni. Mari saya kongsikan sedikit tips-tips nya.

Tapi tips-tips ni lagi berkesan jika anda selsema. Kenapa? Sebabnyaaa...





Cara nak mancungkan hidung senang sahaja. Pertama, hembus hidung kuat-kuat untuk mengeluarkan segala bakteria ataupun cecair mahupun bulu hidung yang ada di dalamnya. Kalau tak hembus kuat pun tidak megapa, secara lembut pun diterima.

Kedua, picit hidung anda sekuat hati hingga penyek dan merah-merah comel. Nak picit sekuat jiwa raga pun boleh tapi raga sekolah jangan dibawa rumah pula ye.

Seterusnya, kekalkan posisi tersebut dalam masa 5-10 minit. Kalau lenguh berdiri, boleh duduk. Paling menarik, baring pun boleh. Tiada masalah dalam menentukan posisi kedudukan badan.

Dan akhir sekali, lepaskan hidung anda perlahan-lahan. Dan ucaplah alhamdulillah kerana Allah masih memberi kita nafas untuk hidup :)

Nak lagi afdhal jika anda membaca tips-tips di atas dengan muka yang serius dan berdedikasi. He he he heee~



p/s : Jangan marah naa :P


You Might Also Like

9 comments

  1. kahkah! terkena sudahhhh :P

    ReplyDelete
  2. nasib baik hidung kita dah sedia mancung. >__< =P

    ReplyDelete
  3. saya hidung tak mancung pun tak mengapa asal masih kacak

    ReplyDelete
  4. hahahaha. kalau sungguh jadi, mmg dah lama buat

    ReplyDelete
  5. kebetulan memang tengah selsema.. hahaha, baru je nk try... main2 rupanya.. heheh

    ReplyDelete
  6. haha lawak la..sikit lagi aku naik angin..hahhaha

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.