http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Bila Allah sayangkan seseorang....... -Habib Ali Zaenal Abidin

By 8:00:00 AM , , , , ,

Bila Allah sayangkan seseorang....... -Habib Ali Zaenal Abidin


Bila Allah sayangkan seseorang-habib ali\



"Bila Allah sayangkan seseorang, Allah akan datangkan rasa bersalah  dalam hatinya terhadap dosanya." - Habib Ali Zaenal Abidin


Nota : Pernah tak rasa macam tu? Tahu buat dosa, tak kisah la dosa kecik atau besar, tapi buat juga. Then, rasa berdosa sangat atau rasa bersalah sangat atau rasa tidak selesa saja. Pernah tak?

Kekadang pernah keluar senyap-senyap dengan kawan tanpa tanya abi, lepastu mula la hati rasa macam tak sedap je. Sebab tanpa pengetahuan abi kan. Tapi buat juga haha. Yang penting tak buat benda yang dilarang dan boleh menjatuhkan maruah mak ayah kan #ayatnaksedaphati hehe.

By the way, moga kita tergolong di dalam golongan disayangi Allah. Amin :)




You Might Also Like

6 comments

  1. .bersyukur sgt kalau kita disedarkan bila melakukan sesuatu kesalahan...sekurang2nya kita masih berpeluang memohon keampunan...

    ReplyDelete
  2. Selalu rasa bersalah tu ada.. Terima Kasih ya Allah...

    ReplyDelete
  3. subhanallah..tengkiu mengingatkan...n follow u

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.