http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

KELAS TUISYEN MATEMATIK/MATEMATIK TAMBAHAN

By 12:46:00 PM , , , ,

KELAS TUISYEN MATEMATIK/MATEMATIK TAMBAHAN


KELAS TUISYEN MATEMATIK/MATEMATIK TAMBAHAN
dapatkan kelas tuisyen matematik/matematik tambahan atau tutor persendirian
Mahu skor A dalam subjek matematik/matematik tambahan?
Peperiksaan nak dekat dah?
Mahukan kelas tambahan?
Mahukan kelas tuisyen?
Mahu mengulangkaji soalan-soalan peperiksaan?
Mahu tips-tips menjawab soalan matematik?

SAYA BERSEDIA MENJADI TUTOR ANDA!

Lokasi: Sikamat, Seremban
Bayaran untuk sejam: RM25(sek rendah), RM30(ting 1-3), RM35(ting 4&5), RM45 (kolej, universiti, matrik).
Masa/waktu: Mengikut masa pelajar

  • I have Bachelor Degree (Hons) of Major Mathematics, UPM with CGPA 3.625
  • I get the Dean honors for 3 semesters, UPM
  • I get Academic Award of High Student Council, Kolej 16, UPM
  • I was one of the best PMR & SPM Student
  • I was the best student of Mathematics (2009), Addmaths (2010), Maths Modern (2010)
Tetiba speaking kan hahaha.
Berminat? Whatsapp: 0172008642 / email: sayidahnapisah65@gmail.com

KELAS TUISYEN MATEMATIK/MATEMATIK TAMBAHAN
Hire me as math/addmaths tutor
kelas tuisyen matematik/matematik tambahan di Seremban :)

You Might Also Like

1 comments

  1. wah kakcik. hehe. bagus la buat macam ni. kakcik ni power addmath ni. dulu busyra kelaut.. hehe

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.