Search This Blog

pertama kali cashout Nuffnang ~ RM529.55

By 10:17:00 AM , , ,

Assalaumualaikum dan selamat sejahtera semua! For your information, saya start daftar Nuffnang ni pada 7 Februari 2015 yang lepas. Sejak 7 Feb 15 sehingga sekarang saya tak pernah cashout lagi walaupun dah agak banyak. Sebab malas+takut+nak kumpul banyak-banyak dulu. So, saya decide nak tunggu earnings cecah RM500 baru saya cashout. Tapi semalam saya tengok dah terlebih haha. Apalagi, saya terus cashout. Excited!

Tapi ada orang kata, amount yang kita cashout kekadang tak sama dengan amount yang kita dapat nanti. Wallahualam. Sebab saya tak pernah cashout, so saya tak tahu menahu. Ada lagi orang kata, nak tunggu cheque dari Nuffnang sampai ke tangan kita memang lama bebeno. Ambil masa dalam beberapa bulan juga. Ermm takpelah. Tak kisah lah, yang penting ada juga hasil dari Nuffnang ni ehhe Alhamdulillah :)

Ohh, kalau pada sesiapa tak tahu cara nak cashout dari Nuffnang, meh saya ajar. Sonanggg yo.

cara cashout earnings Nuffnang


1. Login akaun Nuffnang > pergi ke bahagian Earnings > Klik button 'Cashout'

pertama kali cashout Nuffnang ~ RM529.55
pertama kali cashout Nuffnang ~ RM529.55
2. Bila klik cashout, akan keluar seperti gambar di bawah ni. Then, check maklumat (nama&address) betul ke tidak. Kalau betul, klik button 'Confirm'.

pertama kali cashout Nuffnang ~ RM529.55
pertama kali cashout Nuffnang ~ RM529.55
3. Tidak lama kemudian, akan muncul seperti gambar di bawah. Kemudian, Earnings Nuffnang akan jadi RM0.00.

pertama kali cashout Nuffnang ~ RM529.55

Done settle!

So... sekarang kena laa berusaha balik untuk tingkatkan earnings Nuffnang haha. 
By the way, bawah ni ada sesi sharing is caring sikit tentang Nuffnang. Bacalah :D

Okay adios~!

Baca juga:

You Might Also Like

12 comments

  1. Tahniah Sayidah, banyak tue cashout.. Sronoknya dapat duit.. =)

    ReplyDelete
  2. wahh alhamdulillah & thniah byk tuu =D

    ReplyDelete
  3. wah banyaknya. semoga terus murah rezeki kakak :)

    ReplyDelete
  4. Banyaknya..
    AM dah bertahun tak tengok nuffnang nie..
    Siput sangat incomenya..
    Boleh la share nantinya..

    Ikhlas dari
    AlongMisuari.com

    ReplyDelete
  5. Masyukkkknya KC... nasib baik dah bg tips siap2 baru nak request rahsia,hahhaa.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.