Search This Blog

TAHUN 2016 - 608 ENTRI, UV 638,786, PV 2,021,316

By 9:02:00 PM ,

Selamat tahun baru 2017 semuaaa! Happy New Year! Maaf le lambat wish. Busy beno gamaknya hehe. So, apa azam tahun baru 2017? Dah ada wishlist 2017 ke? Atau yang 2016 punya bawa ke 2017? Hmm, saya tak sure lagi azam saya apa. Tapi yang the top priority of course la berazam nak kurangkan berat badan wakakaka. Adehh berat den susah beno nak kurangkan. Sabo je le. Tapi tak apa la, asalkan ada usaha nak kurus kan. Yang penting sihat kan. Tu pun dah cukup. 

Okay lah cukup dengan itu, meh la throwback jap. Secara totalnya, jumlah entri sayidahnapisahdotcom pada tahun 2016 adalah 608 entri! Perghhhh! Okayy tak cukup banyak sebenarnya jika nak dibandingkan dengan tahun 2015, which is 767 entri. Saya tahu sebab apa entri 2015 lagi banyak dari 2016. Antara sebabnya

1. kemalasan pada tahun 2016 semakin meningkat
2. saya dah stop buat entri Wordless Wednesday pada pertengahan bulan 2016. (maksudnya makin kurang modal nak buat entri)
3. entri Download&Tonton drama melayu (kebanyakannya pada tahun 2016) saya dah delete kesemuanya. 

Haa itu lah antara sebab yang saya boleh fikir haha. So, tambah azam tahun 2017 : entri 2017 > entri 2016!

Next, UV (unique visitors) dan PV (pageviews) blog saya: 638,786 dan 2,021,316 respectively. 

TAHUN 2016 - 608 ENTRI, UV 638,786, PV 2,021,316
UV PV sayidahnapisahdotcom tahun 2016
Wahh PV sampai berjuta-juta ye? Tahniah sayidah! *tepuk tepuk belakang diri sendiri* You do a very good job sayidah. Tapi... Tahun 2017 cuba atasi 2016 punya UV PV nye. Pesanan ikhlas dari diri sendiri. Ehe.

Yang bestnya, bounce rate blog saya 19.99% yeay! Expert kata 19% tu antara range bounce rate yang bagus hehe. 

Okay, so tambah azam tahun 2017: UV PV tahun 2017 > UV PV tahun 2016.

Haiyakk! Chaiyok! You can do it sayidah!

Eh, azam tahun 2017 korang apa dia? Sharing is caring la sikit hehe.
Okay daa~wassalam!

Baca juga:

You Might Also Like

4 comments

  1. Tahniah sayidah...terus maju dlm blogging..

    ReplyDelete
  2. Gile banyak kak cik.. Tahniah kak cik.. walau apa pown Kak cik tetap comel.. Hehe

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.